BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Followers

Saturday, May 08, 2010

Sebelum gwa pejam mata..

Kesinambungan dr p0sting yg kat bwh..

Rasanya mcm x ckp panjang lg k0t.. Nak gwa sambung lg..

Lps 0rder air ngan r0ti kat kat zamzam tu.. Kite0rg p0n start la.. Menghilangkan diri masing² ke dlm alam maya.. Tekan keyboard, xsdr jam dah pukul 2 pagi.. Gwa ngan 0rder lg air.. B0rak2 jup.. Then ilang lg ke alam maya.. 2 lapt0p + 2 0rg = x bercakap.. Hahah.. Br0 sibuk ngan kawan²nya kat fb gwa sibuk nak tuka bl0g gwa punya template..
Gwa jeling² br0.. Kekadang br0 senyum s0rang², ada la yg mencuit atinya tu.. Gwa masih lg menggugel mencari template utk menggantikan template 'whoop ass' yg memang ass tu..
Gwa type ed hardy template kat gugel.. Dpt sek0r template ed hardy.. Gwa sumbatkan dlm bl0g gwa.. Merah sgt la plak.. Tengk0rak dia pun mcm x kewl jer.. Gwa gugel lg.. X jumpa gak template yg berkenan dihati gwa.. At last, gwa g kat tempat biasa yg gwa ambik template.. Pyzam d0t c0m.. Gwa rembat template lame gwa.. Buang ed hardy.. gwa c0py pastekan ke bl0g gwa.. Hah.. Lega dah.. Dah jadi mcm asal blk.. Nex yr plak tukar k0t..
Gwa pun raba² dlm p0ket gwa.. Nak ambik r0k0k.. Hish.. Dah xde r0kok rupanya.. Abes.. Zamzam xde jual r0k0k.. Gwa dah rasa x best.. Gwa kesangapan r0kok.. Nak pinjam merc br0 gwa malu.. Kalau kancil wira gwa pinjam je.. Gwa tgk keliling.. K0t² ada 0rg yg gwa kenal.. Kesangapan gwa dah menjadi²... Tetiba.. (Ceh mcm la saspen sgt..) Gwa terdgr bdk kat sebelah meja gwa tergelak besar.. Rupanya dia0rg duk gelakkan apek yg sedikit 'kurang sehat' yg lepat sama kat meja mereka.. Aku sempat mendengar apek tu nasehat dak² tu.. Apek tu suh dia0rg jaga mak dia0rg elok².. Pergh.. U rawk apek.. Mayb lu minat opera cina.. Tp tetap gwa nak kata lu rawks apek.. Lu msh ambik peduli hal² mcm gitu.. Furtherm0re dia0rg bukan 1 bangsa ngan lu.. Susah gwa nak tgk scene² mcm gini.. Terkagum gwa kat apek s0rang ni.. Dan yg lg wat gwa terkagum kat apek ni adalah kerana..
.
.
.
.
.
.
.
.

2 k0tak r0k0k kat dpn dia tu.. Gwa dah sangap ni.. Rasanya kalau gwa mintak dia kasi k0t sebatang.. Hahah.. Teruk sungguh kesangapan gwa ni.. Sampai nak mintak kat apek yg gwa x kenal..
Gwa kuatkan semangat gua.. Gwa nak mintak gak ngan apek ni r0k0k sebatang.. Kalau dia nak jual pun gwa beli..
Ishk.. Susah sungguh nak keluar s0re nak mintak r0k0k kat apek tu..
Tetiba.. Tetiba lagik? Hahahaha..
Apek tu bgn, dan menuju ke meja gwa.. Dia taruk 2 btg r0k0k kat atas meja gwa.. Terkesima gwa ngan br0..

Apek : nah.. Ambik ni r0k0k 2 btg.. Isap..

Gwa duet ngan br0 : thank you..

Masih lg terkesima ngan tindakan apek tu.. Gwa lg ar.. Mcm apek tu dpt membaca pikiran gwa je..
X sempat gwa mintak dia dah kasi.. Memang rawk la apek ni..
Gwa ngan br0 pun layan la isap r0kok pemberian apek tu.. Thanxs apek.. Nanti gwa belanja lu plak..
Upacara alam maya masih blum selesai..
Gwa ngan sambung sampai pukul 4.30am k0t.. Then br0 nak 0rder lg..

Mamak : yilek.. Semua min0m dah abes..

S0 phmlah kami.. Dah tiba masanya kami blk..
Hahah..
Sampai umh dah 5 lebih.. Pukul 6 br gwa tid0.. Pukul 7 gwa bgn.. Beli breakfast untuk mak gwa.. Untuk en z0rd, en arif n en pie..
3 0rg ni tgh wat tempat gwa lepak kat umah gwa.. Dah 90 percent siap.. Dah x sbr aku nak lepak ctu.. Duk dlm umah skrg rasa mcm duk dlm 0ven.. Panas..
Masa menulis entry ni aku dah rasa 'high' semacam.. Tid0 x cukup.. Mlm ni xleh tid0 awal.. Ada keje..
Seandainya aku pejam mata.. Mesti trus tido neh.. Kena g mandi lg sekali neh.. Mandi lama².. :p

4 whooperz:

Kapten said...

hehe
apek tu tgh mood baik kot :P



Latest: Santai Ahad: Mandarin Oriental

Hot!: Ciri Wanita Idaman Lelaki

Whoopz said...

Yea la agaknya kapten.. Hahah

Noor said...

bro,wa rindu sama lu la.hahahaa

Whoopz said...

Hahah.. Wa pun.. :p