BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Followers

Wednesday, May 12, 2010

Ko rawk ar bro..

Setelah tertido, bgn.. Then makan nasik.. Pegi kedai.. Termasuk la keliru sama ada nak tengok amani or Dato lee chong wei pd sebelah ptgnya..
Semuanya terjawab kira² 5 jam kemudian.. Mengadap aku dpn kotak yg ada gambar n ada suara tu..
Dgn m0dal
Sekotak rokok=$6.90
Roti n donut=$4.00
Air tea o= free (wat sendiri)

Berjaya gak bro ni wat gwa sedikit teruja memalam ni.. Wat gwa berdebar² ..









Hafiz Hashim berjaya gak jadi wira malaysia malam ni.. Rasanya kalau bertemu china nanti mcm kureng je harapan team malaysia neh.. Mcm x berapa k0nsisten dah.. Harapkan dato je yg maintain konsisten..
Tp mana la taw kan.. Ada luck..

7 whooperz:

Kapten said...

aku suka Lee Chong Wei
memang complete ler dia main!
defend bagus, serang bagus, tenang.. penuh trick



Latest:Piala Thomas: Strategi Yang Menjadi

Noor said...

awl tido mlm ni
lu x rawk r brader

Whoopz said...

Kapten : nak hrpkan lee ch0ng wei ngan regu utama je la.. Yg 3 lg mcm x brape best je..

Whoopz said...

Cikgu mandi lama sgt.. X larat nak tunggu.. G mandi kat sungai mana? :p

audrey nini said...

hahaha. i agree. btw, i've deleted the post in my blog. another post with the same entry; there was a technical prob. u may comment it once again :D:D

larra said...

arini je tak best..men cam hampasgas..men cam amek pemain takraw bat main badminton..sobsob..china bantai sambil makan kacang je..

Whoopz said...

Audrey : okay.. :)


Larra : hahah.. Number 1 yg selalu kalah pada number 2.. :p