BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Followers

Tuesday, May 25, 2010

Ketepian ini..

Ketepian (dah bosan asyik guna kebelakangan je..) ini gwa malas sgt nak menulis kat cni..
Semangat gwa dah kurang.. Semakin byk yg gwa nak tulis, semakin malas gwa nak menaip kat cni..
Idea sekadar berpusing-pusing dlm kepala hotak gwa.. Kemudian ilang tah kemana..
Gambar² yg gwa simpan untuk entry² gwa.. Juz tersimpan mcm gitu je..
Ibu jari kiri gwa ni dah lenguh menekan keypad henp0n buruk gwa ni..
Kekadang ibu jari kanan dtg juga membantu twins dia neh.. Tp xlah selancar ibu jari kiri.. Kena guna KY JELLY kot baru lancapr...
Mintak maaf ibu².. Bapak² .. Jika x selesa ngan ayat lancar yg sengaja disalahkan tu.. :)
Gwa br je baca pasal ky jelly tu kat blog ayuz deathwish..
Sementara jelly tu masih ada dalam kepala gwa, eloklah gwa abadikan dia kat cni.. Walaupun gwa x taw mcm mana rupa jelly tu..
Entry sebelum ni gwa dah padam.. Mintak maaf kat Puan BUTfulsay.. Laju je dia meng0men bl0g gwa..
Mekasih ye kak.. Kakak? Heheh..
Kerana rajin dtg blog picisan gwa.. Nanti naek la traffic gwa.. Hahahaha..
ErRr.. Gwa xde nuff.. Lupe..
So..? Hahahaha je la lagi..
Untuk tidak membazirkan eff0rt gwa mengugel gambar² untuk entry² gwa yg x pernah menjadi kenyataan tu.. Gwa pamerkan je la gambar² tu kat cni..
Nak taw pasal gambar² ni, lu org yg comel² ni juz tanya je la ruangan rk0men ek..
Ibu jari gwa dah leper menaip entry ni..























Sekian sahaja persembahan gwa untuk hari ini..
Yg sanggup membaca sampai ke tahap ni.. Gwa nak ucapkan..



you rawks...

12 whooperz:

Redbloodsnow said...

yeahhh!!! gua taw gua mmg rawk weh bro!!! rock kapak yeah yeahh maaa..hahaha :P

btw, aku suke citer dlm pic no 2 last tuh. ape ek citer tuh td...lupe dh aku. cian taw tgk die.

Whoopz said...

Hahah.. Peserta rawks pertama telah memilih gambar n0 2 last..
Ceritanya?
Powder.. Mengisahkan seorang budak remaja yg x pernah bersekolah.. Tp intellegence gle babas.. Mempunyai superpower kerana sewaktu dilahirkan ibunya disambar petir.. S0 akibatnya sehelai bulu pun xde kat bdn dia..
Yeap.. Termasuklah bulu yg sedang bermain dipikiran anda sekarang.. Hahah..
Scene plg best masa dia dlm cafe kat sekolah.. Dia gosok sudu ngan jari dia..
Nak taw lebih lanjut sila la donlot cite ni kat mana2 tempat yg anda selalu donl0t m0vie.. X silap cite ni publish tahun 1995.. Gambar yg ke 3 last tu adalah salinan cite powder dlm versi bollywo0d.. Alag..

[z@ck] said...

yeahhh..
i rawk..
=P

Whoopz said...

Yeah cik z@ck.. Sambal belacan lu memang rawks.. Nanges.. Hahah..

hellioz said...

gwa syak gwa baru masukkan name lu... usha la....

gyahahahahhaah~

~BUTfulsay~ said...

kakak ker? alamak aiii.. sedih lak dengau.. ish, leh jdik nih.. gwa pon nk rawks gak ah.. lu cite r pe kes ngn unta fadang fasirun yg tersosek itu... wah, gitu.. kehkeh..
(p/s: awat lu delete lak bro, pe mslh problemnyer?) ciss..bnyk tnyerla plak.. wahahhaa.. =P

Whoopz said...

Hellioz : lu masukkan nama gwa? Okeh.. Nanti gwa cekkidaut.. Hahah..

BUTfulsay : yearghh 'akak' lu pun nak rawks ek.. Hahah..
Meh cni ana cite pasal ini unta la..
Ini unta.. Harganya $16.5 juta dirham.. -+$4.5 juta usd..
Dibeli oleh putera mahkota arab saudi..
Ini unta juga telah menang dlm pertandingan unta beauty pageant lah.. Hahaha..
Nak cerita lanjut 'akak' leh g ke most-expensive.com lah..
Tetiba gwa ter..m0de arab la pulak.. :p

E said...

aaa.. tak tau kenapa tapi bila baca entri kamu, rasanya suara kamu dlm otak sy ni macam suara lelaki dlm komik velocity tu.. hype eh? aa da x ingat majalah tu. dgn gaya pon cam lebih kurang.. rasanya la. LOL abaikan..

eh, naikkan la shoutbox. bagi lagi meriah. waawwwiiii :D

Whoopz said...

Komik? Velocity? Gwa blur.. Hahah..
Dulu dah ada shoutbox.. Tp gwa dah rest in peace kan..
Meriah sgt.. Hahah..
Nanti gwa pikirkan semula cadangan lu tu ye cik E!
Kat dpn umah gwa ada budak nama E gak.. Tapi jantan ar..
Heheh..

larra said...

gwa rawk..sebab baca sampai ke tahap ini..tp konpius bab ky jelly..hape ke mentang hitu sebenornya,,tolong eksepelen

Noor said...

ade org suh sy komen laju2 =P

Whoopz said...

Larra : ky jelly? Ntah la.. Gwa pun k0npius.. Hahah.. Mayb ada kena mengena ngan lelaki2 yg ditahan kerana kesalahan mengurut lelaki dibukit bintang baru2 neh.. :p

Cikgu : hahah.. :p