BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Followers

Thursday, May 20, 2010

Hisap rokok tembakau cina..




Dah lama x dating ngan awek gwa.. So pagi² td lepas settle seme keje² gwa, gwa ambik kesempatan bertemu awek gwa.. Dia masih cantik mcm dulu gak.. Every movement dia masih menggoda gwa.. Gwa bahagia..
Hahaha.. (Kena la ketawa coz gwa buat statement 'gwa bahagia')

STOP THE 'TAIKLEMBU' WHOOPZ!!!

hahah.. Okey² .. Gwa selalu imaginekan dia awek gwa..
Actually gwa tgk The Breakfast Show pagi td.. Daphne seperti biasa gettin hot n hotter..
Tp bukan pasal daphne iking yg gwa nak cerita.. Pasal isu yg diaorg bincangkan dlm pr0gram tu.. Kebetulan plak gwa memang termasuk dlm isu tu.. Dan berjuta lg penduduk malaysia ni pun terbabit sama..
Masalah ketagihan rokok.. Gwa admit gwa adalah perokok tegar.. Xde rokok bleh buat gwa hot.. Atau dlm kata laen emotionally unstable.. Rasa mcm x pueh ati je.. Tu gwa la.. Org laen x taw la gwa..
Dlm program TBS tu ckp ada hari tanpa tembakau sedunia pada 31st may ni..
Sambil trus gwa isap rokok, gwa terus perhatikan TBS tu.. (Actually gwa perhatikan daphne je lebih.. Damn.. She so freakin hot!)
Terdetik gak dlm ati gwa ni.. Bila gwa nak stop isap rokok ni.. Dah lama gwa isap rokok.. Mcm mana la organ² dalaman gwa.. Mcm gini ke..




Mintak mahap la pada yg ngeri tgk gambo kat atas tu.. Gwa dah biasa dah.. Hari² tgk kat kotak rokok gwa.. Tp x rasa papepun..
Rasanya gwa nak join la hari tanpa tembakau tu.. Dan rasanya gwa kena start practice dr sekarang.. 24 jam tanpa rokok.. Pergh.. Gwa bayangkan je dah buat gwa susah ati..
Pada perokok² tegar yg berjaya quit smoking, gwa salute lu org.. Lu org memang rawks.. Hopefully 1 hari nanti gwa akan berenti isap..


Rokok.. :p

Mintak² dpt la gwa berenti sebelum jantung gwa yg berenti dulu..

Sebelum gwa berenti menaip.. Gwa nak pantun dulu..

Isap rokok atas batang...
Dah la isap rokok, banyak penyakit yg datang..

Ni ada 1 lagi..

Isap rokok tembakau cina..
cik adk manis yg baca entry ni sapa nama..?

Hahah.. Gedik je gwa rasa gwa ptg neh..

⊙ tima kaseh pada polower gwa yg ke 14 ratus tu.. Nanti gwa cekkidaut blog lu plak..

13 whooperz:

wer9740 said...

hisab rokok akan mati satu hari....
buang rokok ganti dgn istri...

kawan2 semua dah ada bini...
adaaa beraniiiiiiiiiiiiii

Whoopz said...

Hahaha.. Xdak berani br0.. Bl0g bila maw rasmi?

hellioz said...

gyahahahha~
memang payah
aku pon akan SALUTE kat sape2 yg benty smoking
gyahahhahaha~

Whoopz said...

Yea ar.. Bukan senang nak stop smoking.. Salute2

Redbloodsnow said...

haaa better bo benti sekerang weh whoopz. pendek umo ko t x sempat nk tgk cicit...hehehe..larikssss :P

Whoopz said...

Hahah.. Iye la..
15 batang lg je.. For today.. Hahaha.. :p

~BUTfulsay~ said...

oh,pantun eh.. xpe meh kite jwb... ngeh3...

Isap rokok tembakau cina..
Isap pulak atas batang..
Klu dh tau rokok 2 x berguna..
Apa tunggu lagi, brenti aje la sekarang..

ewaahh... kehkehkeh.... =P

Whoopz said...

Hahah.. Gwa beli pantun lu..

Template blog gwa nampak garang..
X dpt la nak berenti skrg..

Hahah..

wer9740 said...

tabiat merokok memang payah nak buang
sebab candu dah sumbat jantung tak bagi berlubang..

terus lah merokok jgn kwn2 larang
sampai masa masuk kubur punya lubang

up date blog selalu tgh malam
tiada rokok payah juga nak cari ilham

Noor said...

bro, klu lu brenti isap rokok lu mmg rawks sejati

wa syg lu lebeyh r

ada bran??

Whoopz said...

ErR.. UrmMm.. Nanti la gwa pikirin.. Isap ke x gwa tetap ...... Lu.. Hahah..

Noor said...

lu tgh blushing.wa tau

Whoopz said...

Hahah.. Gwa blushin? No lah.. :p