BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Followers

Saturday, July 31, 2010

trapped under ice..




I don't know how to live
through this hell..
Woken up, I'm still
locked in this shell
Frozen soul, frozen down
to the core

Break the ice, I can't
take anymore





Freezing
Can't move at all
Screaming
Can't hear my call
I am dying to live
Cry out
I'm trapped under ice
Crystallized, as I lay here
and rest
Eyes of glass stare
directly at death
From deep sleep I have
broken away
No one knows, no one
hears what I say...


Scream from my soul
mystified, forever more
Scream from my soul
mystified, forever more
No release from my
cryonic state
What is this? I've been
stricken by fate
Wrapped up tight,
cannot move, can't break
free
Hand of doom has a tight
grip on me






Mode : fak-tap

Images credit to Google

Monday, July 26, 2010

Superwhoopz!

Whoopz : tangan nak mcm mana ni? Kena lurus ke depan ke?

Jock : suke ati ko lar..

Whoopz tersengih.. Tangan diluruskan ke dpn.. Angin semakin kuat menerjah ke mukanya.. Gayanya mcm bwk keta formula 1 pada kelajuan 300 km/h tanpa memakai helmet..
Tp dia puas.. X pernah rasa kepuasaan maksima seperti tu..
Whoopz memandang ke sebelah.. Jock .a.k.a Tuan jock masih selamba.. Riak muka seperti biasa.. Xde la se.. xcited mana.. Mcm menda ni dah biasa sgt bg dia.. Air mukanya tenang.. Whoopz bingung..

Whoopz : gwa nak turun bwh sket bleh?

Jock : JANGAN!!! Nanti org taw..

Whoopz : @#¿ς§!!!

Jock : gwa kata jangan.. Jangan ar..

Whoopz : arghh.. Gwa x kire.. Gwa nak jugak turun bwh.. Gwa nak cilok antara mat2 rempit tu.. Mesti gempak..

Kembali selepas iklan...





Kembali bersama whoopz..

Whoopz 'turun' ke bwh.. Mat2 rempit masih belum menyedari kehadiran whoopz dr atas..
Atas?? Hahaha..
Whoopz ekori mat² tu dr belakang.. Kemudian sepantas kilat whoopz mencilok secara zigzag.. Terkejut ber0k mat² rempit tu..
Semuanya ke'bengong'an.. X taw ape or siapa yg overtake mereka dgn gaya yg amat kewl skali.. Maka terjatuh la.. Tersungkur la.. N ter xcident la mat² rempit yg terpukau dgn gaya cilokan who0pz itu..
Wh0opz naik smula ke atas.. Menghampiri Jock.. Muka J0ck bengis.. X puas ati dgn perangai wh0opz.. Wh0opz juz tersengih manja.. ErR.. Bangga!
Puas ati betol dia dpt mengenakan mamat² rempit tersebut...










superwhoopz.. . . wh0opz.. whoopz...!!!




*plink*

Gwa terjaga.. Pelan² gwa bukak mata.. Suara panggilan tu masih kedengaran kat luar rumah gwa.. Urgh.. Gwa mimpi rupanya..
Terbang??? Pergh.. Sangat² rawks..
Superwh0opz???
Sgt² x rawks.. Nanti logo kat c0stume superhero gwa mesti kena wat W x pasal² nanti org salah anggap yg gwa ni WONDERPETS



Kenapa jugak pasangan gwa dlm mimpi tu jock? Nape x kara kent sepupu clark kent tu? Dem.. She hot!


Pee / Ass :
Harap2 ape yg gwa rancang ngan Jock menjadi.. Harap2 jugak kalau menjadi gwa xkan jd s0mb0ng n berlagak kalau ape yg gwa bakal buat ni menjadi..
Mimpi tu maybe juz nak ingatkan gwa je.. Gwa mudah lupa..

Thursday, July 22, 2010

Pening lalat


Kalau korang rasa bosan tatau nak buat apa sama ade di rumah, office or sekolah ,  ni salah satu aktiviti  korang bley buat untuk kurangkan tension korang tu…

1.      Mula2…cari lalat, tibai bagi mampoih, tapi jangan sampai terpenyet…
2.      Ambik kertas, susun lalat2 yang mampoih tadi ikut kesukaan…
3.      Lukis apa patut menggunakan imaginasi/kepala otak bergeliga tu…
4.      Hasilnya…..tadaaaaa….. mcm kat bawah ni… kalau nak meriah lagi…boh lam frame….
5.      Bleh gak guna menatang lain…contohnya lipas, lipan, katak, belalang, kutu, riang2… nak besaq lagi..bleh guna kera, labi-labi, kambin biri2 ka….

Selamat mencuba!!!


hahahahaaaa..klu nak buatlah...tiada paksaan....

Sunday, July 18, 2010

imagine-glee cast

video








Apa yg lu nampak dlm video clip ni..? Gwa nampak courage.. The will to do wut the others wouldn't..

Friday, July 16, 2010

Punisher




Tengkorak gwa da sampai.. Hahaha..
A bit xcited ar gwa pagi ni.. Pasal ni la 1st time gwa sh0pping 0nline.. Thanks to BundleAddict
Dah lama gwa ushar blog brader ni.. Selalunya memang x sempat ar nak order.. Cepat ben0r s0ld out! Mcm g0reng pisang panas!
Memang h0t² brg kat blog ni..
Walaupun semuanya bundle.. Tp branded.. Maybe pd yg x minat bundle x phm mengapa kami yg minat ni ske beli brg² terpakai..
Bundle ni selalunya kite dpt baju² n jeans² yg rare.. N jarang² org laen ada.. (Alasan untuk c0ver beli barang murah?)
X k0t.. Ada selai Evisu yg gwa duk aim tu harga RM3.5k..(2nd hand)
Evisu millenium.. Limited editi0n.. Ada 100 pairs je.. Each pair design laen²..
Gwa dah x nak ngar0tz lg, juz wanna say thanx to bro bundleaddict.. Siap ada balance dlm sampul.. Gwa dpt balance coz gwa taruk banner yg ada kat sidebar tu.. U rawks bro..
Sape2 yg minat bundle bleh la click kat banner tu to check it out..
Gwa still menunggu kemunculan 'evisu' kat blog bundle addict tu.. Kalau kena saiz n harga maybe gwa sambar kot..
Hahah.. Mintak²lah sempat.. Bleh pakai raya.. Hahahaha..
X thn tgk Tuan J0ck ngan evisu baru dia tu.. Dah le lambang sea gull tu warna kuning.. Sakit mata gwa.. Cun syial..


⊙ yg gwa beli baju punisher tu.. Yg gambar misfit (bwh skali) tu koleksi gwa sendiri..
Gwa x taw kenapa gwa ske sgt ngan tengkorak..

Monday, July 12, 2010

Final Worldcup 2010




Gwa BENCI PAUL THE SOTONG

Gwa BENCI REFEREE


Gwa BENCI SPAIN


Byknya benci gwa dlm entry ni..
aAaRrgghhHh!!! Lantak arh..
4 tahun skali.. Esok duk rumah je.. Xnak kuar gi mana².. X nak jumpa faizul.. X nak jumpa arif.. X nak jumpa sesapa.. Berdarah ar telinga gwa kena kutuk kalau jumpa diaorg..
Hish.. Sokong germany, germany kalah.. Sokong Holland, pun kalah gak...

Sebagai tanda protes gwa..
Esok menu lunch gwa..





SOTONG BAKAR

Saturday, July 10, 2010

Kalah bakar motor.. Berani?

Rempit : berapa nak main ni?

Rempitoz : x nak bet duit.. Gwa dah byk duit!

Rempit : abes lu nak bet ape? Awek?

Rempitoz : awek gwa yg mcm maria ozawa tu cukup wat gwa stim.. Kita bet sape kalah bakar motor..

Rempit : set..!!! Kalah bakar motor!


The race was 0n..
And this is wut happened..
Let the pictures tell the stories..






Ni gambar real gwa blueeto0th dr henp0n member gwa.. Tp punca kejadian xde mcm crita kat atas tu.. Imaginasi penulis semata..
Kapchai member gwa ni terbakar 0n the way dia nak pergi keje..
Dasat ar ko din.. Nasib baik ko pun x terbakar skali.. Nex time motor tu jgn la barai sgt..
Lu dah tua bai.. Lupakan rempitan d'amor lu tu..
Hahah..



~Din ni dulu bekas pelumba cubprix.. Sampai skrg still gile kat m0tor.. Keta dia wat tukun kat rumah..

Friday, July 09, 2010

Talking Cats

Talking Cats

Wednesday, July 07, 2010

New post






Dah lama x wat p0sting kat blog.. Dah kurang rasa nak berblog.. Malas.. Gwa pegi blogwalking je.. Semakin jauh gwa berblogwalking semakin malas gwa nak update blog sendiri..
Semua yg gwa nak tulis da ditulis dek org lain..
Nak tulis pasal diri gwa sambil ber 'camwhoring' kang di kata gay pulak dek mereka² yg x ske entry yg sebegitu.. Frankly speakin gwa pun x ske.. Nak² plak jantan.. X rawks arh..
Pempuan okay ar.. Sweet je sambil posing senget² n wat peace.. Eh! Victory .. Ape ntah.. Ala yg mcm gini tu la

\/

Dalam gwa berblogwalking tu gwa ada jumpa 1 blog ni.. Memang rawks ar tuan belog tu.. Nape gwa type blog jadi belog? Hish.. Ni pengaruh inibelogsaya la ni.. Hahah..
Tp bukan belog tu yg gwa maksudkan.. Ni ha.. klik sini nak pergi kat blog tu..
Gwa ske cara dia menulis.. Tersengih gwa baca blog dia.. Kalau xde entry baru gwa x segan² belek² entry² lama² blog tu..
(Tgk la mcm mana gaya bahasa gwa.. Adeh.. Ni yg gwa malas menulis kat blog ni..)
Simple je blog yg gwa maksudkan tu.. Xde la serabot serabai mcm blog gwa ni.. Tp gaya penceritaan memang cukup sempoi.. Kekadang sampai 'big bos mem' gwa perasan gwa gelak sorang² ..
Lately gwa byk abeskan masa kat ym.. Boring kat ym gwa ke fesbuk.. Boring kat fesbuk gwa ke formspring..
Boring kat formspring, gwa g ke xchanger.. Tp dot mobi ar.. Pengguna internet henp0n mcm gwa bleh ar membuat xtiviti mendonlod...
Tahap keboringan gwa da sampai gwa sign up jd member kat fifa.com.. Urgh.. Ntah pape..
Dulunya gwa x ske sgt fesbuk.. Tp mkn lama gwa explore fesbuk makin gwa ter 'geli²' kat situ.. Ntah sape² gwa add frenz..
Frenz org laen selamba je gwa anggap sebagai kawan gwa.. Hahah..
World cup dah nak klimak.. Klimak gwa berblogging ntah bila x taw ar..
Dulu² gwa buat 3-4 entry sehari.. Tp skrg 1 entry dlm 3-4 hari belum tentu ada lg..

Boring gile gwa tulis entry mcm ni.. Lu yg baca lg boring kot.. Arh.. Lantak..
Gwa x paksa lu baca.. Cuma gwa terpaksa wat jugak entry mcm hamjadah ni untuk melayakkan gwa dipanggil blogger tegar
Hahah.. Blogger la sgt.. Yg penting pagi karang GERMANY MENANG!
Lantak la ape paul si s0ton tu nak predict.. Khurafat tuh.. Xleh caya..






Nak sgt gwa tengok germany vs netherland kat final nanti..
Game tu mesti best.. Ape kata kalau gwa tuka header yg ntah pape kat atas tu kepada flag germany..?
Hahah.. Rasanya mcm nak tuka je kejap.. Tp germany kena menang la pagi karang.. X menang xde maknanya gwa nak letak flag germany tu..
Ni kira gwa bertaruh ngan diri sendiri ar ni..
Pergh.. Tetiba gwa ter.. Excited sendiri..

Malas ar dah taip.. Gwa setop kat cni dulu.. Nanti sampai esok x abes gwa taip..
Kan best gwa bleh ckp je then tep0n gwa transf0m dlm bentuk tulisan..
Dah² gwa x nak taip lg.. Bengkak ibu jari gwa.. Nak taip ngan lidah kang nampak lucah sgt.. Hahah..

.fullstop.

⊙ Beri kesempatan pada roh untuk mengenali jasad.. Jgn terlalu taksub dgn jasad.. Jasad umpama baju.. Di Amanahkan untuk kita.. Dijaga dgn peraturan tertentu...

Saturday, July 03, 2010

my jabulani

ptg tadi jabulani yg gwa menang contest TBS tu sampai...









hahahah... best ooo bola nih....



tapi....











muat ke jabulani dalam tuh???? gwa dah cuak dah...

apa yg ntv7 kasi ni.. itu ari ckp dlm phone nak kasi jabulani..




bukak je tgk ni la jabulani yg aku dapat...
MINI JABULANI.....






 SEDIKIT KUCIWAAAAA...... hahahaha... tapi takpe arh... at least gwa ada.... lu ada?




cik huda nak setengah bola ni... nanti gwa pikirkan mcm mana nak potong....



hahahahaha...

thanks ntv7... tbs rawks...

⊙ entry ni gwa p0st guna laptop.. Tp gwa terpaksa edit plak via henp0n buruk gwa.. Gwa x reti ar p0sting via lappy.. Urgh.. Im rusty..

Friday, July 02, 2010

Robinho of Brazil scores

whoopz sent you an article and thought you should see it.

Robinho of Brazil scores - 2010 FIFA World Cup South Africa™
PORT ELIZABETH, SOUTH AFRICA - JULY 02: Robinho of Brazil scores his side''s first goal during the 2010 FIFA World Cup South Africa Quarter Final match between Netherlands and Brazil at Nelson Mandela Bay Stadium on July 2, 2010 in Nelson Mandela Bay/Port Elizabeth, South Africa. (Photo by Doug Pensinger/Getty Images)

To read the news, please click here:
http://www.fifa.com/worldcup/photo/photolist.html

Note from whoopz :
gooooaaallllll!!!!!!




finally the end is here for brazil.....
netherland 2 brazil 1