BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Followers

Monday, July 26, 2010

Superwhoopz!

Whoopz : tangan nak mcm mana ni? Kena lurus ke depan ke?

Jock : suke ati ko lar..

Whoopz tersengih.. Tangan diluruskan ke dpn.. Angin semakin kuat menerjah ke mukanya.. Gayanya mcm bwk keta formula 1 pada kelajuan 300 km/h tanpa memakai helmet..
Tp dia puas.. X pernah rasa kepuasaan maksima seperti tu..
Whoopz memandang ke sebelah.. Jock .a.k.a Tuan jock masih selamba.. Riak muka seperti biasa.. Xde la se.. xcited mana.. Mcm menda ni dah biasa sgt bg dia.. Air mukanya tenang.. Whoopz bingung..

Whoopz : gwa nak turun bwh sket bleh?

Jock : JANGAN!!! Nanti org taw..

Whoopz : @#¿ς§!!!

Jock : gwa kata jangan.. Jangan ar..

Whoopz : arghh.. Gwa x kire.. Gwa nak jugak turun bwh.. Gwa nak cilok antara mat2 rempit tu.. Mesti gempak..

Kembali selepas iklan...





Kembali bersama whoopz..

Whoopz 'turun' ke bwh.. Mat2 rempit masih belum menyedari kehadiran whoopz dr atas..
Atas?? Hahaha..
Whoopz ekori mat² tu dr belakang.. Kemudian sepantas kilat whoopz mencilok secara zigzag.. Terkejut ber0k mat² rempit tu..
Semuanya ke'bengong'an.. X taw ape or siapa yg overtake mereka dgn gaya yg amat kewl skali.. Maka terjatuh la.. Tersungkur la.. N ter xcident la mat² rempit yg terpukau dgn gaya cilokan who0pz itu..
Wh0opz naik smula ke atas.. Menghampiri Jock.. Muka J0ck bengis.. X puas ati dgn perangai wh0opz.. Wh0opz juz tersengih manja.. ErR.. Bangga!
Puas ati betol dia dpt mengenakan mamat² rempit tersebut...










superwhoopz.. . . wh0opz.. whoopz...!!!




*plink*

Gwa terjaga.. Pelan² gwa bukak mata.. Suara panggilan tu masih kedengaran kat luar rumah gwa.. Urgh.. Gwa mimpi rupanya..
Terbang??? Pergh.. Sangat² rawks..
Superwh0opz???
Sgt² x rawks.. Nanti logo kat c0stume superhero gwa mesti kena wat W x pasal² nanti org salah anggap yg gwa ni WONDERPETS



Kenapa jugak pasangan gwa dlm mimpi tu jock? Nape x kara kent sepupu clark kent tu? Dem.. She hot!


Pee / Ass :
Harap2 ape yg gwa rancang ngan Jock menjadi.. Harap2 jugak kalau menjadi gwa xkan jd s0mb0ng n berlagak kalau ape yg gwa bakal buat ni menjadi..
Mimpi tu maybe juz nak ingatkan gwa je.. Gwa mudah lupa..

20 whooperz:

Noor said...

bestnye mimpi dia.jeles2

Raina said...

jujur aku kurang paham...tak tercapai akalku..

Raina said...

jujur aku kurang paham...tak tercapai akalku..

Raina said...

babi la terclick 2 kali plak

Whoopz said...

Noor : mimpi je.. Hahah..

Raina : gwa mimpi gwa leh terbang.. Lu phm yg tu je rai.. Hahah.. Gwa kagumi kesungguhan lu meng..klik.. K0men gwa.. U rawks.. :p

Raina said...

saja aa kasi moral support..tu pasal click banyak kali..jadi hang ala-ala terhibur bila tengok - wah! banyaknya komen! -

:P

owh mimpi bleh terbangkah? ada pakai spenda saiz S di luar?

Whoopz said...

Raina : hahaha.. Terharu gwa..

Xde spenda size s diluar mahupun didalam.. Hahah..

Raina said...

cover line.....

tu nak habaq kat semua orang yang hang bukan size S lah tuh!

alolololoooo...bijak sungguh!

:s

Whoopz said...

Raina : hang pun kuat berimaginasi rai.. :p

hiro said...

vavi, rozita buah kalah dgn minah gmbr tu..ahha

Raina said...

ABANG! WAHAHAH!

klatecelop said...

woit bro.. nk bls2 komen,main fb la...

wer9740 said...

whoop ni berbalas2 komen dgn rai tu sebab dia org ada rasia dalam rasia..hahahahaa..

pasti raina yg jawab nanti ni..hahahaah

whoop klu ko jawab maknanya ye...hahahaahaha

Whoopz said...

Raina : ADIK.. Mwahahah.. :p

Klatecelop : fb sux! X best.. Gwa berbalas pant0n kat cni je la..

Wer : hah..? Dgn beraninya gwa jawab jugak.. Hahaha..

wer9740 said...

hahah..bagus2 gentlemen..
ko letak pic tu buat hormon badan aku tak stabil je,ke gunung kinabalu sanggup ku daki ini kan pula gunung di tegak nampak tinggi,di baring nampak rendah,dekat dihati pula tu...hahha

Whoopz said...

Wer : bab ni hok lem0h k0i nak lawan ni... Awok ngelat bro.. Hahahaha..

Raina said...

wer9740 : memang aaa..tataw lagi ka?? kami memang aa 2 insan bercinta..kan Abang Sam??? bluerk sama hang wer!

tengok, aku lagi daring! chesh!

aLya said...

uish..mimpi pon rawks..hahaha
btw..hope kamu success ngan pe yg sdang diusehekan.ngee..*skema seyh ayat.. :-)

Whoopz said...

Raina : no k0men.. Pergh.. Mcm artis rasa.. Hahaha

Alya : thanxs :)

Raina said...

yang.. awat kata no komen? no komen tu ayat artis, hang bukan artis so sila jngan guna..

alya : thanxs :) eh awat aku pi jawab? ni bukan blog aku..wuhu!