BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Followers

Wednesday, July 07, 2010

New post






Dah lama x wat p0sting kat blog.. Dah kurang rasa nak berblog.. Malas.. Gwa pegi blogwalking je.. Semakin jauh gwa berblogwalking semakin malas gwa nak update blog sendiri..
Semua yg gwa nak tulis da ditulis dek org lain..
Nak tulis pasal diri gwa sambil ber 'camwhoring' kang di kata gay pulak dek mereka² yg x ske entry yg sebegitu.. Frankly speakin gwa pun x ske.. Nak² plak jantan.. X rawks arh..
Pempuan okay ar.. Sweet je sambil posing senget² n wat peace.. Eh! Victory .. Ape ntah.. Ala yg mcm gini tu la

\/

Dalam gwa berblogwalking tu gwa ada jumpa 1 blog ni.. Memang rawks ar tuan belog tu.. Nape gwa type blog jadi belog? Hish.. Ni pengaruh inibelogsaya la ni.. Hahah..
Tp bukan belog tu yg gwa maksudkan.. Ni ha.. klik sini nak pergi kat blog tu..
Gwa ske cara dia menulis.. Tersengih gwa baca blog dia.. Kalau xde entry baru gwa x segan² belek² entry² lama² blog tu..
(Tgk la mcm mana gaya bahasa gwa.. Adeh.. Ni yg gwa malas menulis kat blog ni..)
Simple je blog yg gwa maksudkan tu.. Xde la serabot serabai mcm blog gwa ni.. Tp gaya penceritaan memang cukup sempoi.. Kekadang sampai 'big bos mem' gwa perasan gwa gelak sorang² ..
Lately gwa byk abeskan masa kat ym.. Boring kat ym gwa ke fesbuk.. Boring kat fesbuk gwa ke formspring..
Boring kat formspring, gwa g ke xchanger.. Tp dot mobi ar.. Pengguna internet henp0n mcm gwa bleh ar membuat xtiviti mendonlod...
Tahap keboringan gwa da sampai gwa sign up jd member kat fifa.com.. Urgh.. Ntah pape..
Dulunya gwa x ske sgt fesbuk.. Tp mkn lama gwa explore fesbuk makin gwa ter 'geli²' kat situ.. Ntah sape² gwa add frenz..
Frenz org laen selamba je gwa anggap sebagai kawan gwa.. Hahah..
World cup dah nak klimak.. Klimak gwa berblogging ntah bila x taw ar..
Dulu² gwa buat 3-4 entry sehari.. Tp skrg 1 entry dlm 3-4 hari belum tentu ada lg..

Boring gile gwa tulis entry mcm ni.. Lu yg baca lg boring kot.. Arh.. Lantak..
Gwa x paksa lu baca.. Cuma gwa terpaksa wat jugak entry mcm hamjadah ni untuk melayakkan gwa dipanggil blogger tegar
Hahah.. Blogger la sgt.. Yg penting pagi karang GERMANY MENANG!
Lantak la ape paul si s0ton tu nak predict.. Khurafat tuh.. Xleh caya..






Nak sgt gwa tengok germany vs netherland kat final nanti..
Game tu mesti best.. Ape kata kalau gwa tuka header yg ntah pape kat atas tu kepada flag germany..?
Hahah.. Rasanya mcm nak tuka je kejap.. Tp germany kena menang la pagi karang.. X menang xde maknanya gwa nak letak flag germany tu..
Ni kira gwa bertaruh ngan diri sendiri ar ni..
Pergh.. Tetiba gwa ter.. Excited sendiri..

Malas ar dah taip.. Gwa setop kat cni dulu.. Nanti sampai esok x abes gwa taip..
Kan best gwa bleh ckp je then tep0n gwa transf0m dlm bentuk tulisan..
Dah² gwa x nak taip lg.. Bengkak ibu jari gwa.. Nak taip ngan lidah kang nampak lucah sgt.. Hahah..

.fullstop.

⊙ Beri kesempatan pada roh untuk mengenali jasad.. Jgn terlalu taksub dgn jasad.. Jasad umpama baju.. Di Amanahkan untuk kita.. Dijaga dgn peraturan tertentu...

6 whooperz:

wer9740 said...

HAHAHAHA..german hampess,belasah engelen dgn argentina mcm makan biskut,lawan dgn spain mcm liga kg bukit goh je....

bro...tetiba je entry lain mcm je...ada masalah hormon ke...wakakakaka....

Noor said...

nk rasa sotong kurita celup tepung?

dtg la umah sy ye...



still emosi sbb germany kalah

Whoopz said...

Wer : haha.. Lu pandai2 je bro.. Final nanti harap2 m0od gwa kembali ceria.. Waka waka oren eh 0ren eh..


Noor : gwa.. Gwa.. Ishk.. Jgn sebot2 pasal sutung lg.. Gwa allergic..

@yuE said...

saat gua baca entry ni...







jerman dah kalah...siot tol...



gua dah la tak suka spain...

Whoopz said...

Ayue : bertambah derita gwa bila tgk kat tv td.. Paul predict spain juara.. Tp gwa yakin spain kalah.. Hahah..

[z@ck] said...

paul the sotong meramal FIFA?
khurafat oh.
hahaha