BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Followers

Friday, July 16, 2010

Punisher




Tengkorak gwa da sampai.. Hahaha..
A bit xcited ar gwa pagi ni.. Pasal ni la 1st time gwa sh0pping 0nline.. Thanks to BundleAddict
Dah lama gwa ushar blog brader ni.. Selalunya memang x sempat ar nak order.. Cepat ben0r s0ld out! Mcm g0reng pisang panas!
Memang h0t² brg kat blog ni..
Walaupun semuanya bundle.. Tp branded.. Maybe pd yg x minat bundle x phm mengapa kami yg minat ni ske beli brg² terpakai..
Bundle ni selalunya kite dpt baju² n jeans² yg rare.. N jarang² org laen ada.. (Alasan untuk c0ver beli barang murah?)
X k0t.. Ada selai Evisu yg gwa duk aim tu harga RM3.5k..(2nd hand)
Evisu millenium.. Limited editi0n.. Ada 100 pairs je.. Each pair design laen²..
Gwa dah x nak ngar0tz lg, juz wanna say thanx to bro bundleaddict.. Siap ada balance dlm sampul.. Gwa dpt balance coz gwa taruk banner yg ada kat sidebar tu.. U rawks bro..
Sape2 yg minat bundle bleh la click kat banner tu to check it out..
Gwa still menunggu kemunculan 'evisu' kat blog bundle addict tu.. Kalau kena saiz n harga maybe gwa sambar kot..
Hahah.. Mintak²lah sempat.. Bleh pakai raya.. Hahahaha..
X thn tgk Tuan J0ck ngan evisu baru dia tu.. Dah le lambang sea gull tu warna kuning.. Sakit mata gwa.. Cun syial..


⊙ yg gwa beli baju punisher tu.. Yg gambar misfit (bwh skali) tu koleksi gwa sendiri..
Gwa x taw kenapa gwa ske sgt ngan tengkorak..

34 whooperz:

Umie Nadhirah said...

GANAS but nice ^^

larra said...

u rawks..nanti hakak cari tengkurakk kasi ko satu..bat teddy bear!

Whoopz said...

Umie : hahah.. Ganas ngan nice? Pretty awkward ayte?


Larra : gwa xde la seganas tu kak.. Lu lg ganas.. Kasi gwa tengkorak ikan dah la ek.. Ikan paus.. Hahah..

nurul huda said...

WAKA WAKA.
comel nye baju!!

nak pinjam setengah bule??

heheh get well soon :))

Whoopz said...

Huda : seme menda lu ckp comel.. N seme menda lu nak setengah..
:p




Thanxs..

~BUTfulsay~ said...

giler rawks bai.. dr blog sampai ke baju... sumer tengkorak.. gile ahh.. jgn kamu berkenan kt tegkorak tu udah ler ye.. merana kamu.. kehkehkeh... :P

Raina Affan said...

pasal pa hang suka tengkorak? pasal tak lama lagi semua kita pun tukar jadi tengkorak. dalam tanah la tapi..

Whoopz said...

Butfulsay : gwa akn cuba kurangkan ketaksuban
Gwa terhadap tengkorak2 ni..

Whoopz said...

Raina : hahah.. Lu punya k0men memang xtreme.. Gwa ske xtremist.. :p

Noor said...

aiyok...

xberkenan lorh =(

Whoopz said...

Noor : 'pop jiwang' memang x berkenan ngan menda2 mcm gini..
Juz kiddin' cikgu.. :p

wer9740 said...

nanti aku bunuh satu nyawa..keringkan,bagi kat ko nak tak??klu bunuh semut api ada tegkorak ke?? hhahahhaaa

Siti Nur Aminah said...

syg...tolong buang gmbr sesumpah tpi ni..gua lgsung xdpt bce entry lu...skian trma ksih

aLya said...

rawks la u..minat tgkorak upernye..haha
patOtla header pOn tgkorak..:-)

DuniakuAbstrak said...

weh spender punisher ade tak? stailo dowh

Whoopz said...

Wer : tengkorak semut api? Hahah.. Tengkorak rimau ada bro?


Siti : x dpt ler.. Sayang weh sama menatang tuh.. Hahah.. Siyes ke lu xleh baca entry gwa ni?

Whoopz said...

Alya : minat.. Kalau bleh signboard yg ada gambor tengkorak kat tepi jalan tu pun gwa nak.. Haha


Duniaku abstrak : lu ada? Jual kat gwa.. 2nd hand kire murah2 dah la.. Hahaha..

Siti Nur Aminah said...

yup..serius..sebb skrin resolution gua kecik..byk blog gua xbc if depa ltk ni....

Whoopz said...

Siti : 0o.. Ok.. 0ut u go mr. Iguana... Hahah

Raina Affan said...

kalau suka jom pi romen

Whoopz said...

Raina : hahaha..




Jom.. :p hahaha..
Gwa x cukup umur neh.. Sanggup ke kena sebat? Hahah..

Raina Affan said...

buat diam-diam

jgn bising-bising

Raina Affan said...

perasan dak blog hang pelik?

background rocx habih

tapi nama blog macam lagu britney spears

nama hang plak mcm burger kat Burger king..

split personality kah?

Whoopz said...

Raina : pelik ka? Hahah.. Split identity? Pnh dengaq children of bodom? Gwa ske dia0rg bwk lg 0ops! I did it again.. Kebetulan '0ops!' Tu mcm 'wh0opz' so aku wat la penambahan secara sukarela..
Sekian keterangan gwa.. Pelik lg ka?

P n S : Whopper tu memang fav gwa..

Whoopz said...

Raina : yg wat diam2 tu xnak k0men.. Hang ada ultraman.. Tak0t gwa.. Hahaha

Raina Affan said...

h0h0..ha paham dah..saja aa mengomen pasai aku tak bz hari ni..tak sangka hang bagi penjelasan umpama cikgu tadika kemas

ultraman aku bukak pampers sendiri pun tak reti lagi..

wer9740 said...

apa dia romen2 tu?sejenis buah ke?/hahahaaha...diam2 ubi berisi...hahahahaaa..ada berani??

Whoopz said...

Raina : mekasih.. Rajin hang meng0men kat cni.. Gwa pun x bizi.. 24jam 0nline.. X bz kan gwa? Hahah



Wer : arh.. Lu wat gwa tersipu malu bro.. Hahaha

Raina Affan said...

whoopz : tak bz...tak bz..bagus online, baek untuk kesihatan

Wer : pura-pura innocent plak dia! meh aku nak email makna romen! chesh!

Whoopz said...

Raina : ajaran sesat tu.. Gwa parkins0n n ins0mnia dah ni c0z lama sgt 0nline..

tujuhhariseminggu said...

huwarghhhhh!!!!

psss: x takot ke nanti tengkorak tu gerak2 waktu malam... miahahaa... :p

Whoopz said...

7hari : tengkorak2 tu geng gwa.. X tap0t pun.. :p

deelira said...

org kuantan ghupenya :)

wer9740 said...

apabila kita memandu ada papan tanda gambar tegkorak..itu tandanya anda memandu dikawasan ada hantu...hehhehee