BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Followers

Thursday, May 27, 2010

Michael Jackson.. Bersamamu..

Layan gambar² ni dulu..



Boleh korang buat '45 degree lean' ni? Gwa memang kagum.. Camera tricks or guna tali ke gwa x kesah la.. Pasal masa 1st gwa tgk m0ve ni gwa kecik lg.. Beberapa kali gwa tersungkur kerana cuba meniru gaya neh.. Hahah





Penah tgk x rancangan tari menari ni kat 8tv? Hari rabu malam.. Gwa br last week start layan showdown neh..
Gerek seyh.. Hip hop pun hip hop lah.. Gwa buangkan seketika rawks gwa.. Tgk bdk² dlm showd0wn ni menari memang best.. Especially 'wakaka crew'
Pheww.. Memang menaikkan nafsu men0nt0n gwa..

Dan lebih kurang diwaktu n masa yg sama di tv3 ada satu rancangan neh..





Memang gwa x tgk sgt la pr0gram neh..
Bukan gwa x ambik peduli pasal apa yg dipaparkan dlm pr0gram tu.. Tp malam semalam punya sh0wd0wn ada sedikit tarikan yg membuatkan gwa teruja nak tgk sh0wd0wn semalam.. Theme untuk malam semalam 'tribute to m.j'
Ramai ske mj neh.. Walaupun ramai rockerz² x nak ngaku dia0rg ske mj.. Gwa dgn bangganya nak ckp yg gwa ske mj.. Dr dia itam sampai la dia putih.. N sampai dia dah xde.. Dia tetap rawks..
S0 ape critanya michael jacks0n bersamamu?
Rajin nak baca lg ke? Heheh..
Xde ape yg menarik.. Cuma semalam sewaktu gwa dgn semangat nak tgk showdown tu.. Tetiba terboantot.. Br je gwa layan dalam 10 minits, tetiba b0ss gwa dtg j0in.. Gwa wat senyap je.. Gwa taw boss gwa surely akn berkata sesuatu..

Boss : x lawa tv8 neh.. Berbintik je.. Skt mata memandang..

Gwa diam je.. Wat bodo.. Gwa taw niat b0ss gwa tu..
Setelah keadaan sepi seketika.. B0ss gwa membuat cubaan kedua untuk mencapai hajatnya.. Dia guna Veto power dia..

Boss : alih tv3.. Nak tgk 'Bersamamu..'

Gwa : jap ar.. Nak tgk ni jup..

Cubaan untuk melawan boss..

Boss : tgk ape cite x sen0noh mcm ni? Bla.. Bla.. Bla..

Gwa : iye la..

Gwa bgn dr baring.. Sl0wly gwa pegi kat tv.. (Remote ilang ntah kemana) dan mematuhi arahan b0ss.. Alih ke tv3..Gwa upkan volume sampai ke 25.. Bukan gwa marah.. Tp memang itu standard yg ditetapkan oleh b0ss kalau dia tgk tv.. Kalau volume under 25, b0ss x dengar.. Bg gwa kalau gwa taruk volume 15 pun dah cukup bising..
Gwa kutip eksesori gwa.. Rokok gwa.. Henp0n gwa..
Gwa menuju ke dpr untuk makan nasik.. Sempat gwa tgk b0ss gwa bersandar kat s0fa dpn tv tu.. Pakai spek mata itam besor gedabak anak sedara gwa.. Ranggi bos gwa neh.. Hahah.. Katanya dia kena pakai spek tu.. X tahan tgk silau tv.. Iye la bos.. Kalau selesa pakailah.. Xde 0rg nak halang.. Tp kalau 0rg laen tgk mesti org tu gelakkan bos..
Hahah.. Ranggi sgt la bos.. :p
Gwa menuju ke dpr.. Makan nasik.. Then layan ym.. Sambil membawa ati yg sedikit kuciwa kerna xdpt layan sh0wd0wn yg dah seminggu gwa tunggu..
Xpe lah.. Janji bos senang ati dah.. Bos gwa bukannya org laen.. Mak gwa..
X baek lawan ckp mak..


⊙ masa tgh tulis ni gwa kat dpn tv.. Tetiba terdengar 'redmummy' kat tv.. Aiyork.. Ibu merah sudah masuk tv..
Dia kat no 10 dlm list 'top 10 carian google malaysia'
Hebat tuh.. Patot la dpt 10k sebulan..
Bleh la beli keta guna duit nuff..
'Abg sally' bila lg nak masuk list tu?
Gyahahahahaha...
Tetiba nak ketawa mcm hellioz

7 whooperz:

..nOj.. said...

rancangan mende redmummy weh? aku ari mende tah aritu pun ade tgk dia kt tv. camtu rupenye. kt gambo lebih lawo rasenye. hehe

Whoopz said...

The breakfast sh0w pg td.. Kat ntv7..

Redbloodsnow said...

kak red mmg glamer kan. siap masok tv segala. mmg solute kat beliau. rezeki die mmg di dunia blogging kan kan. bertambah kaya ler kak red. bertuah jd beliau..hehe

Whoopz said...

Lu kalau dah popular mcm redmummy jgn lupa blog gwa lak zie.. Hahah..

larra said...

elok la kasi mak whoopz nengok bersamamu tu..dahulukan mak..whoopz tgk la kat catch up pulak..hubby akak pown ske tgk rancangan dance tu..

Whoopz said...

Catch up? Astr0 ke?

hellioz said...

gwa narrowkan dekat ayat bwh tu hah...

gyahahahahaah
jangan terkezut....~