BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Followers

Monday, November 01, 2010

Ultimate gift for men!

X nak type panjang²... Sakit kepala gwa tgk operamini ni lama²..

Layan je gambar ni .. Maybe ni la yg bleh buat jantan² happy kot..



























































X yah susah² lagi nak pikir².. Kasi je adiah ni.. N u ll live happily ever after..

Mwahahahah..

17 whooperz:

Frodo Baggins said...

hahahhaha cilake!

Razman said...

kat mana nak beli ni? aku nak kumpul duit dari sekarang buat hadiah diri sendiri.

Whoopz said...

Frodo : bleh jd king c0ntrol.. Hahah..


Razman : dkt 'toy r us' ada kot.. Try ar usha.. Hahah

nurul huda said...

ish3!!!


x elok ini benda!!! >___<

Whoopz said...

Huda : elok je.. X rosak pun.. Hahah.. :p

eiffel said...

-.-"

sangat camtaek!!!

Whoopz said...

Ei : hehe.. Gwa dah agak pempuan x ske menda2 mcm gini.. :)

Redbloodsnow said...

hahahaha...ade² jek kau nih whoopz

Whoopz said...

Redbloodsnow : kalau menda ni betul2 ada kan best.. Hahah

Fida Ghazi said...

yang untuk perempuan takde ke??

Whoopz said...

Fida g : erRr.. Pempuan punya 'built in'.. Memang dah ada gadget ni dlm body..
Hahah.. :p

aLya said...

nak gak satu..hahaha

btw, get well soon..jgan duk telan panadol jek..g la kinik..hehe

Whoopz said...

Alya : pempuan xleh guna benda ni.. Lelaki je bleh..
gwa tunggu doc dr egypt.. :p

teddyuna said...

erk?? ni remote control wife ke? larrik...

aLya said...

mane leh diskriminasi cm2..
kene la fair..hehehe

yuhuu..jauhnye doc kamu :-)

Whoopz said...

Una : u can run but u cant hide miss una.. Mwahahah..

Alya : kena jugak diskriminasi.. Button2 kat remote tu sesuai utk kegunaan jantan2 shj.. Heheh..

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

sakit jiwa aku argggh pic