BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Followers

Wednesday, November 10, 2010

Besar punya!

Ingat lg ngan tagline ni? Iklan maggi yg ada sorang mamat tu pegang ikan n jerit...

BESAR PUNYA!!!

Dah jadi lumrah manusia suka benda² yg besar.. Rumah besar.. Keta besar.. Motor besar n etc²..

Dulu masa gwa 'suci murni' gwa pelik bila ada sorang awek ckp.. 'besarnya kasut' then dia sengih².. So gwa anggap je dia admire kasut gwa.. Bile dah x berapa suci n murni ni baru la gwa paham apa maksud awek tu.. Lu x phm? Xpe.. Lupakan.. Hahah.. Gwa xnak nanti org kata gwa iklankan barang besar kat cni.. Ceh! Tetiba rasa mcm ter.. Blushing la pulak.. Mwahahah..

Ni ada 1 video pasal 'besar punya' yg gwa g0ogle.. klik sini

Ni ada lagi 1 kes yg bleh dikategorikan sebagai 'besar punya'
Mamat ni berasal dr Russia.. Nickname dia 'the giant from russia' mmg besar punya la..
7 foot +.. Lengan dia dah mcm peha gwa.. Ape la yg mamat ni makan..



Nikolai Valuev.. Besar ni.. X nampak ke'besar'an dia? Tgk yg ni pulak..







Besar punya kan? Yg kecik sket tu isteri dia.. Nikolai ni boxer.. Pernah memenangi kategori world heavyweight championship.. Kalau gwa kena penumbuk nikolai ni, x mati maunya koma gwa..

Tapi nikolai ni at last kalah ngan david haye.. Xde lah besar sgt mcm dia..

Korang agak² berapa la saiz kasut 'the giant from russia' tu..
Hahah..

13 whooperz:

shima said...

pergh pergh.giler besar punye nieee.muahahha

crazy_labelle said...

ok, ak cube questions dgn ayat paling sopan...

xsakit ke bini die sewaktu melakukan hubungan badan...

ok.. ak mmg pervert... T_T

Whoopz said...

Shima : ye.. ye.. Besar punya.. Hahah..

Crazy labelle : mcm mana gwa nak jawab eyh?


Size doesn't matter bleh? Heheh..

Fida Ghazi said...

ish..tak dpt nak bayangkan..

bayangkan ape??

heheh!

LiErOSe~QiEmi said...

gileee ah besa.. sebbaik ada orang nak hihihhi

tia said...

bapak besarrrrr laki tuh!
isteri dia bapakk besttt!
kahkahkha!

aLya said...

uishh..baye punye topik..hahaha
ade saiz ke kasut die?? cm xde kat market jek..ngeeee

Whoopz said...

Fida : x yah bayangkan.. En jamil kan ada.. Hahah

Lierose : mesti la ada.. Rumah besar.. Keta besar.. Laki pun besar la.. Haha

Whoopz said...

Tia : best eyh? Agaknya la.. Gwa x tau.. :)

Alya : bahaye ke? Nape? :p ada je saiz kasut dia... N0 worries..

aLya said...

ye la..
baye nie..
topik org2 dewasa..hehe

Redbloodsnow said...

perghhh! BESARRR PUNYERRR! hahaha. tuh klo die tinju muke ko, whoopz. KOMPOM bersepai gigi ko...hahaha. larikssss :p

teddyuna said...

erk.. gila ar..x tkut ke isteri dia? erk..

wer9740 said...

tia said...

bapak besarrrrr laki tuh!
isteri dia bapakk besttt!
kahkahkha'..>>>>> pembetulan ayat dan maksud...bukan bapak laki tu yg besar tapi lelaki tu yg besar dan bapak dia tak best,dia dgn isteri dia yg best heheheheehhe...

Whoopz..ko ni bkn double meaning lagi tapi tripple meaning ...selamattttt sapa2 isteri atau wanita dpt laki yg 'besar punya' mcm ni hahaha ...