BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Followers

Wednesday, November 24, 2010

Hantu Paris Hilton ..

Best je kalau paris jd hantu.. Jemput la dtg rumah gwa.. Ganggu gwa.. Kacau gwa.. Gwa rela.. Mwahahah..



Baru je lepas layan supernatural kat tv td.. X sangka plak kali ni turn ex girl gwa jd hantu.. Hahah.. Dem yu sam.. Lu ske ati je kapakkan kepala paris.. Pecah kepala awek gwa..

Supernatural ni memang dah lama gwa follow.. Walaupun byk kekarutan dlm cite ni, gwa x kisah.. As long as gwa terhibur, gwa layan je.. X perlu la gwa nak takot gwa terpes0ng, terik0t or ter pape la pasal tgk cite yg mcm gini.. Bg gwa cerita juz cerita je la..

1 lg yg buat gwa ske tgk supernatural ni pasal menatang ni.. Gwa minat la sgt2 benda ni..




1967 Chevy Impala V8!

METALLICAR

Idaman kalbu gwa.. Muscle car..

19 whooperz:

Queen M said...

oh kite SAMA! hahaha. sy pon suke gile gile tgk supernatural.follow every season! x perlu takot terpesong sbb cite hanye cite.plus cite die tade lah ngarot sgt ekceli :)) btw skg dah season 6.latest epi tgk blom?btw kete tuh pon cun.sumpah cun.i wish i have it! ^^

Aisyah AR said...

singgah sini baca n3

Rebelle Me said...

dulu-dulu layan..
sebab ada orang tolong download!
sekarang dah takde..
so dah tak follow laaaa..
hihihi..

paris?
hahaha

[z@ck] said...

aku suka tgok si adik.charming habis laaaaaa

aLya said...

xpernah tgok pon..sbb nak follow da bnyak season.nk tgok tengah2 cam x bez..huhu
btw, ok ar 2 paris jd hantu..sesuai ngan die..jgan marah..kutuk awek sket..ngeee

Catherine- said...

kete tu sgt klasik kan..

:)

aku pun suke kete tuh!

Redbloodsnow said...

ape td whoopz? EX GIRL ko ek si paris tuh? meh meh...pinjamkan aku load speaker sat, aku nk jerit -->> PERASANNNNN...wakakaka

larikkkssss!!! :P

Nur -al- Ain said...

kalau PH jadi hantu, ramai la mamat2 seru..hahha

Whoopz said...

Queen : gwa tgk yg kat tv3 tu.. Entah seas0n brape pun gwa x taw.. Yg smlm tu latest episod la bg gwa.. Heheh

Aisyah : mekasih sudi singgah.. :)

Rebelle : gwa layan kat tv je.. :)

Z@ck : sam? Sam memang c0mey.. Hahah.. Dem.. Tersangat la gay ayat gwa tu

Fida Ghazi said...

dulu2 lah aku layan.. tak penah miss.. dgn laki aku..

sekarang tak sempat pun..

aku rasa si dean lagi kacak.. *yg abg nama dean kan?*

tapi kereta tu.. memang la.. macho.

tapi paris hilton tak suka.. kenape tak suka? entah! sebab aku jeles ke.. pon tak tau.. haha!

Whoopz said...

Alya : xpe.. Kutuk je la.. Ex girl je pun.. Gwa x ambik hati.. Hahah..

Catherine : yeap.. Klasik.. Gwa x lahir kete tu dah ada.. V8 rawks!

Zie : heheh.. Nasib baik ko lari.. Tp kalau ko caye ko leh je tanya paris tu.. Hahaha..

Nur : agaknya la kot.. Termasuk la gwa.. Hahah

Whoopz said...

Fida : dean kacak.. Sam comey.. Hahah.. Gwa rasa geli je bila sebut 'sam comey' hahahah

Amirrah Zawani said...

minat jugak supernatural ni..
tambah pulak pelakon dia ensem2.. haha!! :D

Whoopz said...

Amirrah : gwa ske imaginasi penulis skrip supernatural ni.. Liar.. Unexpected..

Frodo Baggins said...

benarrrr!!!!!!

hahahhaha

Whoopz said...

Frodo : ye benar.. Paris ex gwa.. Mwahahah

aLya said...

amboii...ex-girl ea..hahaha
latest 1 mane??ngeee

teddyuna said...

hehe.. wah2 gatai no.. hantu oaris hilton? kalau hantu tu lelaki ade tak? haha walaupun hantu secntik mne pun ,, kalau dia perempuanttp gak takutnya.

Queen M said...

sam dah jahat laaaa..x suke >.<
kesian kat dean..dean lah terbaekk! ^^