BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Followers

Tuesday, November 30, 2010

Cerita kedai kopi

Malas nak cite panjang²... Lu agak2 apa la yg diaorg buat kat bwh ni?













*kedai kopi ni xde wifi.. Heheh

Mereka ni pengikot setia mark zuckerberg.. Amat digeruni dikampung gwa.. Geng ni kalau mengutuk kat fb bleh menyebabkan keruntuhan jati diri yg kronik.. Bleh juga menyebabkan jiwa lara yg berpanjangan..

Semua ahli geng ni fb-ing via henp0n.. Kutukan akan berterusan setiap masa dan ketika.. Kutukan juga akan dilakukan secara berjemaah..




0oo.. Im s0 freakin scared.. Mwahahahah..

11 whooperz:

Fida Ghazi said...

moskil tengok cara diorang senyum...

Whoopz said...

Fida : senyum dpt mangsa kutukan

Umie Nadhirah said...

Hi whoopz , lama tak singgah sini.. Now,im back :D


HAHA. Ntah2 kawan2 whoopz semua lam gamba tue :P

Whoopz said...

Umie : yeap.. Semua kawan2 gwa tu..

Yui_Wani said...

-___-"

wer9740 said...

happy mcm kena no ekor je..haahaha...
klu berjemaah siapa imam nya..ko ke whoopz....tu semua hp tak ada kradit tu...kan????to imam yg buatkan...hahahaa

eiffel said...

laaaa...ngah ber-fb ker...


gwa nmpk cm men duan terup jerk
yola..nama pown kdai kopi...muahahaha xP

Redbloodsnow said...

SUME MUKE NEROPONG HP EK..HAHAHA. WHICH ONE KO WEH WHOOPZ. NK GAK AKU KENAL MUKE KO..HAHAHA

PSSTTT CKP NGAN DORG, JGN NGUTUK AKU KAT FB SUDAH EA...HAHA

teddyuna said...

hah cerita ape la tu ye..

btw
answer:betul2 tah hape2 kn ade sugar daddy ni? hmm.. una pun x puas hati gak ngn kwn una yg sorg tu.. mymph..blagak nk gila.. padahal bukn duit dia pun.. duit sugar daddy dia.. ahaaaa.. sorry terbebel plak

aLya said...

hahaha..ganah nye,,
skunk seme da de fb..mesia da maju da..

Whoopz said...

Wer : heheh.. X larat nak tanggung kalau 0nline guna kredit

Ei : main daun terup x leh kutuk2.. Hahah

Zie : nanti gwa suruh diaorg add lu as friend.. Hahah

Una : ntah la una.. Gwa pun x tau

Alya : xde fb x rawks ar..