BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Followers

Sunday, November 21, 2010

Mms free?






Step :
1=> tekan *118# lalu
''yes" (panggil) trus
reply 3(broadband)
send_reply
2 (subcribe
weekly)send_reply 1
(subcribe now) lakukan
trick di atas
sebanyak 3x berturut-
turut!!
yang nantinya akan
disambung dgn
Step:
2=>tekan *118# lalu
''yes
''(panggil) trus reply
3(broadband)send_reply
1(subcribe
daily)send_reply
1(subscribe now)send...!

Keterangan..

Setiap request yg sudah
kita
kirim tadi akan di balas
dr
network provider sebanyak tiga
mesej
yg menyatakan request lu
gagal..dan mesej ke 4
akan
menyatakan request
berhasil,tp hanya
24jam...tp
jangan hiraukan msg
tersebut.. server
sudah detected
bahawa lu sudah
subscribe broadband
selama satu minggu...!!!
Selamat mencuba... n
good
luck...!!!



Lu org phm x instruction kat atas? Cuba la paham.. X nak paham pun xpe.. Abaikan.. Ape yg bestnya kalau wat mcm tu? Mms pree.. Video msg free.. Voice msg free.. Email ke blog free.. Hahah.. Org ckp mana ada benda free kan? Seme kena byr.. Nak buat ni pun mula² pun kena modal jugak.. Lu kena korbankan 6 hengget masa wat daily broadband tu..

Ada sedikit lg modificati0n yg perlu lu lakukan kat msg server handph0ne lu org.. Kalau gwa dedahkan kat cni x best ar.. Kalau ada yg berminat bleh la add ym gwa

apalaginaktulisni

Nanti gwa kasitau mcm mana nak modified server tu...

Note

Ni untuk network yg kaler biru tu je.. Gwa network kaler merah.. So gwa x guna ni.. Heheh..

4 whooperz:

adrinaqamarina said...

penah buat time kt msia ari tu. huhu

Fida Ghazi said...

dah 3 kali ulang baca... tapii... hmmm.. ntah..otak aku kot yg lambat proses!

teddyuna said...

una jrg mms

teddyuna said...

una jrg mms