BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Followers

Monday, October 04, 2010

Whoopz blaine!

Jom main card ngan gwa nak?

X yah la nak betting bagai.. Gwa juz nak tunjuk.. Ke 'terror' an gwa 'mengopy' n paste game ni kat cni.. Gwa dpt game ni malam td masa tengah surf tenet...


Let the game begin! Hahah.. U ll be amazed! Yg da penah tgk.. buat² la kagum eh..






Dah ready? Pilih 1 card kat bwh ni... 1 je.. Jgn lelebih..





Dah pilih? Ingat bebetul card korang pilih tu.. Dah ingat?
So.. Let the magic begin.. Mwahahahah..
Apa yg gwa nak buat? Gwa nak ilangkan card yg lu pilih td.. Kalau x jadi jgn marah gwa.. Ilmu magic gwa masih diperingkat dara lagi.. Heheh.. Tp rasanya jadi kot.. Ingat lg ke card yg korang pilih td..

Jup eyh.. Gwa nak kasi hilang card tu..


'mereng ikan kerapu naruto shipuden...'



ς



§




¤



±













№ ℡ : 012952.... :p









◎★ㄊ













Hahah.. Ada x card korang? Mwahahaha.. Magic x? Magic x? Hahah..

16 whooperz:

Noor said...

ala...

trick lama

da tau

hihihihi =P

Whoopz said...

Nor : gwa da syak.. Cikgu mesti tau.. :p

LiErOSe~QiEmi said...

alaa.. ni pun umo nama taun pun tau ni.. hihihii

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

haha..magic laah sgtt;DD

Whoopz said...

Lie rose qiemie : heheh.. Malangnya gwa baru je taw.. :p

Fifiey : yeap.. Tersangatlah magic.. Mwahahah..

Fida Ghazi said...

huh.. tak mencabar langsong!

teddyuna said...

una suke main card cmni.. lagi2 kalau wat magix2 bodo kat adik2 hik9. tapi main game card on9 ta reti..XD

Whoopz said...

Pidah : gwa x berniat nak mencabar sesapa pun.. :p

Una : gwa minat sgt ngan magic guna card neh..

aLya said...

magic pe nie?? seyes x paham,,,
sedeh jap..sob..sob

Whoopz said...

alya : ikot je ape yg gwa suruh kat entry tu.. nanti lu phm ar.. sedih lg? jimat air.. save ur tears.. :p hahah.. take a deep breath n put a smile 0n ur face..

crazy_labelle said...

ah ah kad itu hilang...
oh dem... wa mudah tetipu...
kecik hatiku bagaikan pepohon nyiur melambai2...

Whoopz said...

labelle : gwa x tipu lu.. mata lu tipu lu.. hahah.. :p

deelira@deeliraz said...

kad gua masih ada.. hehe..

Redbloodsnow said...

heheheh..bijak ko bro

crazy_labelle said...

sume kad lain kan...
haha... mata wa melambai2 xcukup tido la ni... bak kopi!!

eiffel said...

eleeeeeeeeeeee....tipu dak kecik bole la :P