BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Followers

Friday, October 08, 2010

Xtiviti malam jumaat





Ni la xtiviti gwa malam td.. Ptg smlm kak long gwa blk.. Malamnya dia ajak ronda2 town.. Xde apenya kuantan memalam ni.. Sunyi je..

Xde la mcm kolumpo tuh.. X pernah sunyi dari pagi sampai la ke pagi semula.. Sibuk.. X pernah sunyi.. So malam semalam gwa as driver berkuasa penuh nak bawa diaorang ni kemana-mana yg gwa suka.. Nasib baik gwa x ter 'kona' ke tempat 'paper doll' (paper doll ke? Ala.. Jantan² yg membuncit di dada n seksi yg maha dasyat tu la..)
yg selalu gwa pergi kalau gwa keluar ngan kawan2 gwa..
So sebagai anak n adik n pak sedara yg berhemah gwa x lah pergi ke tempat tu.. Gwa bwk diaorg pergi phuket.. Bukan phuket kat thailand tuh.. Ni phuket kat tanjung lumpur.. Tempat makan2.. Malam jumaat xde la crowded sgt tempat tu.. Byk meja² kosong..

Menu mcm biasa la jugak.. Ikan bakar.. Sotong celup tepung, tomyam, telur dada dadar n kailan ikan masin.. Tomyam x best.. Best lg yg gwa masak.. Hahah.. Bukan la nak somb0ng n bongkak.. tp memang x best.. X caya g ar try t0myam kat situ..

Tengah syok makan tetiba anak sedara gwa yg kat kolej tu tepon.. Suruh beli kek untuk harijadi kawan dia.. Lepas mkn² terus g kedai kek.. Then terus gi kolej anak sedara gwa.. Masa kat pintu pagar nak masuk kolej, gwa jerit sket..

'tunduk.. Tunduk..'

Ada la jugak anak sedara gwa yg tunduk dlm keta tu.. Mwahahaha.. Meng0ms.. Hahah.. Diaorg tanya napenya kena tunduk.. Gwa ckp kalau x tunduk takut kena palang besi yg ada kat gate guard tu.. Heheh.. Kena gak diaorg.. Puas hati gwa..
Lepas antar kek terus blk rumah.. Dah lewat.. Big boss da ngantok..
Sekian cerita xtiviti malam jumaat gwa.. Kena jugak gwa ceritakan kat cni memandangkan entry gwa yg sebelum ni expired..

N thanks for reading.. Eh! Mcm ending cik bulan ar plak.. Hahah.. :p

10 whooperz:

adrinaqamarina said...

haha, awak buat say tersenyum. aduhai.

eh kte pon salu kena bab palang tu, abah suka buat camtu. grr.

patot dah lama tak kaco kte kat ym ye. bz rupanya :)

Whoopz said...

qamarina : memang dah jadi hobi gwa.. kalau x kenakan anak2 sedara gwa rasa mcm x best je.. hahahah.. xde la bz mana pun.. cuma kurangkan xtiviti berintenet neh.. pening gwa tgk screen hp gwa ni..

h a n i e said...

kalo aku jadi anak sedara ko..dan2 tu jugak aku menderhaka..kasik tempeleng free satu. hahaha

biussaraf said...

touching siut....*sambil meleleh air liur

Rebelle Me said...

hahaha!
bole plak diorg follow ea..
sumer pon tnduk..
kih3~

crazy_labelle said...

try masak tomyam ayam jap... wa nak try...

Whoopz said...

Hanie : x baik derhaka kat pak sedara.. :p

Biussaraf : sila kesat air liur anda.. :)

Whoopz said...

Rebelle : anak sedara gwa patoh arahan.. Hahah

Crazy : tomyam ek? Check out my new entry.. :p

aLya said...

uish..cian budk2 kene buli ngan pak sdare die..haha
mst bez de pak sdare cmnie..
nk gak kek satu..antar ostel ea..hehehe

Whoopz said...

Alya : hati gwa x senang kalau x buli bdk2 tu.. Nak kek? G kedai kek.. Hahah.. :p