BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Followers

Tuesday, October 12, 2010

Oh yes! Its free!






1-Type ‘MINAT SMS’
hantar ke 0172274793
2-Buat Bayaran RM5
secara BANK-IN atau
TOPUP
Bank-in AMBANK nama
ANUAR BIN NAZIR no
akaun 125-002-005664-4
Kemudian saya akan
hantar nama website kpd
anda melalui sms . SMS
saya kalau nk tanya
apa2 .
Anda juga boleh jual
balek website ini kpd
rakan2 dgn harga anda
sendiri contohnye
RM10,RM20,RM30,RM100





Yang kat atas tu semuanya gwa copy n paste dr web/blog mana ntah.. Gwa da lupa.. Ada yg berminat ke? Semua da ada kat situ.. N0 ph0ne.. N0 acc0unt bank..

Nampaknya x berapa nak free jugak la eyh? Kena jugak bayar.. Hahah..

Ni hah gwa nak k0ngsi menda2 free ngan korang..

SMS FREE


Jiran sebelah guna wifi? Ada pasword? Lu broadband pun xde? Nak surf tenet?
klik sini

X leh jugak? Yang ni untuk wifi yg iklan potong² tu..
klik sini


Selamat mencuri mencuba..

8 whooperz:

Mimie.Candy Cane said...

weheeeeee!!! dah try yang sms free tu..seronottt..thanx for sharing..

eiffel said...

????

wey, aku xpahammmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

sila sexplen lbh lanjut...


harap maklong!!!

Myth said...

boleh caya ke sms tu?
Aku dah nak buat ni.

nurul huda said...

hee sms free besh

Whoopz said...

Mimie : sama sama cik mimie..

Eiffel : tang mana yg lu x phm..? Nanti gwa explen pelan2..

Myth : boleh.. Dah lama gwa guna.. Ok je

Huda : memang best.. :)

crazy_labelle said...

nak crack wifi bkan snang... wep bole la.. wpa mcm mustahil jerk...

owh yg sms free tu... dulu ak guna utk sms papa ak utk bank in duit (biasa la da kering) n den papa ak slalu trima spam bukan2... da la asik potong duit je... sekian...

Whoopz said...

Crazy labelle : kalau rajin bleh je crack.. :p
Sms free mana yg lu ckp ni? Yg gwa linkkan kat entry ni ke? Yg ni gwa guna ok je.. Xde spam pape pun

crazy_labelle said...

bukan sbb xrajin, cume xde skill je... ak brg2 linux ni mmg xkacip...