BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Followers

Friday, October 29, 2010

Gwa, Dr Huxtable, whoopi n aliens..





Kenal ngan org2 kat atas tu? X kenal x rawks ar.. Hahah..

Smlm gwa lepak ngan diaorg ar.. Mula² 'high commander' (1st picture) ni dtg.. Dlm pukul 12++ am.. Diaorg dtg in group.. Alien semuanya.. Menyamar jd manusia.. Bumi kita ni diaorg panggil '3rd rock from the sun'

Lps 'commander' tu blk, dtg pulak Dr Huxtable.. (2nd picture) Bwk family dia.. Gwa ske ngan anak dr. Ni yg bungsu.. Umur dlm 5 or 6 tahun gtu..
Dr Huxtable ni pakar sakit puan.. Clinic dia kat rumah je.. So dia byk masa kat rumah..

Mcm² cerita dia kat rumah ngan anak² dia.. Anak lelaki dia yg nama theo tu selalu sgt beri masalah kat dia.. Tp gwa ske cara doc selesaikan masalah² ngan anak dia.. Kelakar tp berkesan.. Dr huxtable rawks..
Doc ni ada show.. Nama show dia

THE COSBY SHOW

Dah abes layan doc huxtable dtg pulak 'Whoopi' (3rd picture) chesh.. Nama nak sama mcm gwa ar plak.. Tp dia pempuan.. Gwa laki.. Who0pi ni memang best.. Lepak ngan dia bleh maen card.. Hisap rokok.. Vulgar w0rds n bleh ketawa kuat².. Har har har.. Memang rawks ar niger chick neh.. Wh0opi ni orgnya jenis direct to the point.. Xde simpan2.. Nak ckp dia ckp terus je.. Dpn².. Selalu kena saman kerana smoking kat tempat awam.. Dia ni ada hotel.. Ada 2 org pekerja pendatang asing.. Seorang dr iran (naseem), Sorang lg gwa da lupe..
Gwa ske gak ngan bakal adik ipar whoopi ni.. Rita.. Sexsay white chick.. Heheh.. Yg bestnya pasal rita ni.. Dia ni ter.. lebih negro dr whoopi.. Gwa ske bila tgk dia ckp.. Memang sexy abes.. 'Sexy white chick with a nigger soul ..' Sexy.. Heheh.. a'ayte?

Lps setengah jam wh0opi pun blah.. Gwa pun tutup tv.. Masuk bilik.. Tido.. ErR tak kot.. Ym dulu.. Mmuuahh sket².. Then baru tido.. Mwahahahaha.. :p

Gitu ar xtiviti malam jumaat gwa smlm.. Thanx to Dr Huxtable, Commander (alien yg ntah dr mana..) N last but n0t least.. Who0pi Goldberg..

Gwa memang ske sitcoms.. Dr tgk 'senario' baik tgk diaorg ni.. Walaupun semenya sitcom oldskool.. Tp jauh lebih berkualiti dr sitcoms yg k0nonnya kelakar sgt tu.. (Senario, simpang 3 n mcm2 lg ar..)

7 whooperz:

Mimie.Candy Cane said...

omaigod....kenapa lu selalu suke mende yang wa suke..peberet wa tiap2 ari kamis mmg 3 cerita ni.last night theo [cosby show]mmg takleh blah,wa gelak sorang2 kt bilik.

whoopi is rancangan peberet wa dari dulu lagi.wa teringin jugak nak jadi wanita hati kering macam mavis tu...

hi five la kat lu...

adrinaqamarina said...

abah suke tengok cerita ni dengan mama

anak dye? nak tengok dengan sayangs dye la.

:P

aLya said...

nie nk kene terai gak nie..
erk..de gak ke org ske tgok senario yg "sangat" kelakar 2..hahaha

Fida Ghazi said...

Dulu aku ingat Whoopi tu lelaki.

Whoopz said...

Mimie : theo memang bodo la smlm.. Time dia bukak butang baju yg xbleh tahan tu.. Hahah.. Hi five! :)

Adrinaqamarina : kat egypt ada ke cite2 ni cik bulan?

Alya : lu kena try tgk beb.. Tp xde la dance2.. :p

Fidah federal : whoopz lelaki.. :p whoopi tu lelaki yg terperangkap dlm bdn pempuan.. :)

Mimie.Candy Cane said...

tu la pasal..bila dia tau susane ada bf,dan2 butang balik baju tu.time tu gua dah pecah gelak dah..hahaha..kesian pun ade.

teddyuna said...

una xthu.. una x rawx la meah? wa.. sob3.. sorry lambat blogwalking.. baru balik kem ukur