BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Followers

Tuesday, June 29, 2010

Zaza the gecko

sory muke selekeh!
hahah baru rawks..




Entry di post via email by tuan punya zaza.. (Cicak ekor besar aka gecko)

Dah ada lima k0men br gwa nak edit p0st neh.. Hahah.. Papepun gwa kena thank you kat tuan cik zaza coz sudi post kat blog gwa.. Email blog gwa lu simpan elok2 ek.. Jgn share2 ngan 0rg lain..
Td masa gwa ym ngan tuan punya zaza ni dia ckp zaza ngan oreo (ular mcm biskot?) Ada ngan dia.. So gwa request la nak tgk.. Nak hantar kat email yahoo gwa masalah sket.. Yahoo mobile sucks! So gwa suruh dia email kat blog gwa.. Berani sey awek neh.. Gwa tgk pun dah rasa laen mcm..
Tp gwa rasa tercabar la jugak.. Xpe².. 1 hari nanti gwa akan p0st jugak gambar gwa tgh pegang ular.. X maen la ular cinonet mcm oreo tu.. Gwa nak pegang ular besar.. Anakonda ke.. Hahah.. Gwa mesti face my fear kata org jawa..
Bila la fobia gwa ngan menda² mcm gini nak tamat gwa x taw ar..
Ni ada 1 lg crita masa gwa tgh ym ngan cik huda td,
NTV7 call gwa.. Hahah.. Gempak siyal.. Org tv call gwa.. Mula² gwa cuak gak.. Biasanya member² gwa biasa gak prank gwa.. Siap upah org lg.. Ampeh.. So gwa gelak² je la masa awek ntv7 tu ckp ngan gwa.. Then dia ckp pasal c0ntest bola yg kat TBS (the breakfast show)
Gwa da excited.. Ni memang betol la ni.. Mana ada member² gwa taw pasal c0ntest tu..
Awek ntv7 tu ckp gwa menang c0ntest tu.. Hahahahahaha..
Sukanya gwa..
Gwa x pernah menang pape c0ntest sebelum ni.. Ni la yg pertama.. Pergh..
Bila dah c0nfirmkan alamat and nama gwa.. Awek tu ckp diaorg akan hantar hadiah tu minggu ni.. Or maybe next week.. Papelah.. Janji antar.. Gwa nak bwk adiah gwa tu g tgk final worldcup nanti.. Hahahahaha..
Ape hadiahnya?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.



Biarlah rahsia.. Hahaha.. Mesti ramai yg nak muntah ngan statement tu.. Nanti da sampai gwa post adiah tu kat blog k..
Lastly gwa nak ucapkan.. Ceh.. Mcm 'sampaikan aidilfitri' la plak.. Haha..
Juz wanna say..

you rawks Ntv7.. Zaza n tuan dia pun rawks..

20 whooperz:

nurul huda said...

OMG....
buruk nye....

Myth said...

aku benci orang bergambar dengan haiwan2 eksotik peliharaannya. Sumpah benci, rasa nak pergi culik pastu buat bbq

Apasal?

Sebab aku nak bela gak..Tapi parents aku halang. Aku nak bela...habis degree maybe sambung master, masih tak boleh sebab kena balik umah gak.

Nak kerja, beban lak masa study. Kalau subjek senang xpe, ni subjek mcm makan ikan terubuk.

Wargh...cepat lah masa berlalu...aku nak bela...

larra said...

aku tak suke hewan eksotik..termasuk tuan yg sebok2 nk bergambar ngan hewan tersebut..menci..menci!!!!

nurul huda said...

huh?
knpe menci??


errr xbersalah pape pon..:(

[z@ck] said...

ya ampun..pasal berani sgt minah ni? geli gila...huhuhu..meremangggg

Whoopz said...

Huda : xde la buruk.. Ok la tu..


Myth : sama la ngan gwa.. Nak jugak bela menatang eks0tik neh.. Tp masalahnya gwa geli.. Hahahah..

Whoopz said...

Larra : jgn la mcm tu kak.. Tuan punya zaza tu x salah pape.. Cpt2 salam.. Xnak gado2..


Huda : cool beb.. N0 worries.. U got the will to do wut the others wouldnt.. U rawks..

Whoopz said...

Zack : ko geli gak zack? Hahah.. Bleh ar geng.. Tp gwa respect lu pasal x geli bungy jumping.. Rawks tuh.. Haha

Myth said...

geram ah....aku nak bela..

Hahaha~~ ko geli? Meh r nnt kit colloborate beli anaconda sekor. Aku bela, nnt ko dtg r jinak2 dgn dia. Duit tong2

Dapat kambing sekor per month cukup lah untuk dia makan.

Whoopz said...

Myth : kambing sekor? Apakata kita bela kambing je bro.. Ada gak untung.. Hahaha

..nOj.. said...

eeiii aku geli betul spesis cicak cicak ni. meremang2 bulu tengkuk ni.

Whoopz said...

Noj : cicak2 di dinding.. Hahaha.. Dulu ko slalu nyanyi lagu tu ngan sara..

Myth said...

kalau kambing xle angkat2 mcm oreo n zaza

Noor said...

ooo...patutla
ms bukak entry ni td terkejut
igtkn whoopz sebenrnya perempuan
hehe

Whoopz said...

Myth : cari ar kambing mini.. Xpun kacuk je kambing ngan kucing.. Jadi kamcing.. Hahaha..



N0or : gwa jantan la cikgu.. Nak bukti? Hahaha.. :p

nurul huda said...

whoopz nak tgk kah gwa berpicca bersame2 ular kuning yg besar uhh?
gheee penah dah kot snap pic ngn ular besar..
mase kt bkt bendera :)

hellioz said...

oy
lu dapat adiah ape?
meyh la share
sharing is daring
gyahahahhah~

kem slm awek tuyh skali kayh
gyahahahaah~

Whoopz said...

Huda : aiyork.. Ada ke? Anak0nda ke? Adeh.. Antar la kat email yg gwa kasi kat lu td..


Hellioz : hahaha.. Nanti gwa da dpt adiah tu gwa reveal ar kat bl0g.. Limited editi0n weyh.. Hahaha..

Myth said...

baik aku bela lipas dengan semut. Xde kos

nurul huda said...

gheee pic 2 burok arrr...
xmau sent..
heee...


adiahh 2 ...
kongsi sekali!!


hehehhe