BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Followers

Thursday, June 03, 2010

Urgh..

ibu-ibu,bapak-bapak
siapa yang punya anak
bakal ibu bakal bapak
kalau anda dikurnia anak

tolonglah kasihani dan sayangi anak-anak
sedang binatang tahu kasihkan anak
ibu-ibu,bapak-bapak,kalau bergaduh,kalau berperang
anak-anak janganlah di campak,dipijak,dibuang

apa salah,apa dosa anak-anak
lahirnya tanpa dosa
umpama seputih kapas
kasihanilah anak-anak,didik dan asuhlah
semoga hidupnya menjadi bintang yg berkerlipan...

Bro..byk dah post kat blog lu ni babab sedih je....heeheeeee





 

Posted by : Wer

Whoopz : memang tgh m0od mcm gini skrg br0..
Harap2 yg dah anak jgn la wat gini.. Kasi kasih syg secukupnya pada anak2.. Jgn bezakan kasih syg tu.. Xkire anak tiri ke, anak sendiri, anak kucing ke.. Dia0rg kecik sgt lg.. Mcm gambar yg br0 wer p0st ni.. Beruk pun syg anak.. Malu ar sket kat beruk weh..
Hish.. Ber.. Em0si btol la gwa ngan menda2 mcm gini..
Nak taruk tajuk ape pun gwa da x tau ar..

13 whooperz:

Ayuni said...

ade bace aritu brite pasal pmpn pijak anak tu.bongok tul.mara2 pastu lepas kt anak.rse cm na sagat2 je muke pmpn tu.ish2.

Whoopz said...

Ayuni : gl0bal warming.. Manusia plg cpt dpt effect k0t.. Cepat panas.. Cpt nak marah..

thyYunx said...

smakin dkt ng kiamat..
smkin mnsia masyuk lkukan dose..

thnx 4 follwg me..

[z@ck] said...

agaknya org skang pikir budak2 kecik ni anak patung kot.boleh main pijak2
T_T

Whoopz said...

Thyyunx : ye la.. Kiamat da dkt.. Makin byk petanda yg ada..

Whoopz said...

Z@ck : dah semakin gile kemampuan manusia menunjukkan kesetanan mereka zack.. Ishk..

Redbloodsnow said...

entahnya ngan mak pak yg x reti nk syg anak tuh. x taw plak aku nk kategorikan mereka tuh kategori ape. nk kate menatang, natang lg taw syg ank...puiii

psstt..dlm pic tuh kan whoopz...bbtol ker die nk pijak bby tuh. ciaannn arr weh

Whoopz said...

Ntah le zie.. Tp ada yg k0men kat entry kat bwh ni, dia kata penah baca article pasal pijak baby ni..
Na'uzubillah..

wer9740 said...

baby ni dicampak dan dipijak tetapi tidak mendapat kecederaan teruk,berlaku di china...wanita tersebut telah ditenagkan ahli kelaurga dan di bawa ke balai polis...
isunya bkn di negara mana berlaku,selagi kita bersifat manusia perlukah kita bertindak sekejam itu..dinegara kita pun berapa byk bayi yg mati dibuang merata-rata..fikir2kan..

Whoopz said...

0o.. Thanxz bro kasi info..

zai said...

woo gila ganas pompuan cina tu.
hati setan ke ape tu, igt pijak anak patung? ker dia gila meroyan
ahhhaa

Whoopz said...

Mayb la kot.. Bangang betol la..

Redbloodsnow said...

oooo..maybe betol ler tuh kot. geram lak aku nk pijak si omak keji tuh lak weh...puii puiii. cian makhluk kecil yg kuit tuh ah :(