BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Followers

Monday, June 14, 2010

Shaving cream, sos tomato n mayo

Dah xde ape gwa nak p0st kat cni.. Cuaca panas sgt memb0ant0tkan semangat gwa nak p0st kat cni..
Lu org layan je gambar² yg gwa g0ogle..














Hahah.. Tu je la gambar yg gwa g0ogle.. Xleh g0ogle lebih².. Kang lari tajuk pulak..
This entry Very phatetic ayte?
Apa brg nak crita pasal sos, mayonnaise n shaving cream kat bl0g..
Xde ar.. Gwa juz nak share apa yg gwa tgk kat tv tadi.. Ada beberapa org pak arab yg marah² pasal 3 brg kat atas tu..
Ceritanya, tu je la brg yg israel laknatullah kasi masuk ke gaza wat masa ni..
Sial betol la israel ni.. Gwa da xnak hangin² dah.. Tp benda² mcm gini memang wat gwa hangin.. Kalau gwa jerit² kat cni pun gwa still xkan puas ati.. Tp ni je la yang gwa bleh buat.. Gwa x pandai nak buat pat0ng² then bakar mcm diaorg wat dlm tv tu..
Kelonggaran yg mcm gini sgt² menghina..
Jgn la kita berhenti benci ngan boikot israel

Ni gwa share lg 1 gambar yg gwa sempat g0ogle sempena kemenyampahan gwa terhadap israel ni..






Bak kata kwn blogger gwa, jgn benci n boikot bermusim..
Meh kita benci sokmo² bangsa yahudi ni..

⊙ adolf hitler jahat.. Tp dia bunuh ramai bangsa yahudi masa zaman kegemilangan dia dulu..
Katanya gwa cuba translate lebih kurang cara gwa..

Hitler : gwa bunuh ramai yahudi.. Tp gwa simpan sikit untuk lu org semua tgk betapa jahatnya bangsa yahudi ni..

23 whooperz:

e5 said...

israhell demmmmm boikot..barangan israel...

aLya said...

jom same2 boikot yahudi laknatullah sokmo2..!!

Nisa said...

budo la die org nie..nk bawak msuk mayo n chili sos nk makan ngan ape. bangang nk mmpos r dieorg!!

Hana Picca said...

harapnya kesedaran kita umat islam selamanya kekal,,..

[z@ck] said...

aku pun dah stop dari beli coke.huhuhu

Whoopz said...

e5 : yeap.. Boikot..

Alya : sokmo2.. Jgn bermusim..

Whoopz said...

Nisa : memang yahudi bangsa yg bangang..

Whoopz said...

Hana : harap2 mcm gitu la..

Zack : cogratz zack.. Aku taw coke fav hang.. U rawks..

'AQILAH said...

:)

larra said...

hanjing punya ISRAEL!!!!..kepla hotak derang..soh derang..makan shaving cream tu..plus ngan sos tu..campur mayo siket..kalo derang tak koma..CARI AKU..BODOH betul..tadi dengar derang nak buat penyiasatan sendiri..kes marvara tanak badan dunia ikut campur..kalo dunia tak nampak lagi ISRAEL..ni anjing..aku tak tau la.....ISRAEL GO TO HELL..forever..hangin pulak den..

Whoopz said...

Larra : keep those 'hangin' up sis.. Hahah.. Lu memang rawks..

hellioz said...

brg tu je ke lepas?

damn....

rhapsody LiN said...

bongek betul Jews ni kan.. haisshh..

nurul huda said...

aaaa boikot boikot boikot

SuRayA^i. said...

er..tomato n mayo je ke brg mknn yg israel bg bwk?sengal ubi nk mampus -.-"

~fisha~ said...

bonggok betul!!! ape lagi care yg boleh buat en?..harap2 boikot bagi effect kat diorang!!! bengong betul!!! sakit hatinye..tak reti nak express cane!

Redbloodsnow said...

ISREAL KEJAMM!!! HATE THEM ALLL. FULLSTOP

Whoopz said...

Hellioz : a ah.. Tu je.. Hampeh..

Lin : jews memang bongek..

Whoopz said...

Huda : boikot jgn x boikot..

Suraya : shaving cream tu kasi jews telan.. Bangang tul kaum yahudi neh.. Ubi tu bwk pegi gaza.. :p

Whoopz said...
This comment has been removed by the author.
Whoopz said...

Fisha : kalau betol2 boikot memang bleh kasi effect..

Zie : jgn fullstop boik0t dah le.. B0ikot sampai tua..
Pastu kasi taw plak kat 'anak2' suh boikot sama

Frodo Baggins said...

hitler bunuh juta2
yg tgl ciput tulah yg mdajalkan
dunia skank ...


demmm sos ni jer yg msuk?
giler babi siot.

Whoopz said...

Fr0do : memang babi gila kaum yahudi neh..