BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Followers

Monday, June 21, 2010

Gol! Gol! Gol!





Mabuk g0l mlm ni.. 7 biji gol.. Fuhh.. Puas ati tgk.. Tp gol c.ronaldo sgt la x best.. Dan sgt la x bergaya..
Tp try dia yg kena palang tu memang kewl.. Kalau gol mesti jd antara gol tercantik worldcup 2010..
X sabar gwa nak tgk game portugal (or should i say portugol? Hahah) ngan brazil..
Best la kot game tu nanti.. Gwa s0k0ng team mana? Ntah.. X deicide lg.. Portugal kot.. Gwa bukan peminat bola yg tegar.. Gwa cuma teruja ngan goal je.. Xkire team mana yg sc0re.. Gwa jerit je.. Kekadang kalau tgk kat mamak punya big screen org pandang je gwa.. Dua2 team gwa sorak.. :p
Meh layan gambar2 'keristiano ronaldoh' lps portugal menang td..









Hahah.. Gambar gwa dpt kat gugel.. Pergh.. Paris hilt0n ni petik jari je.. Seme jantan yg dia nak dpt.. Paris.. Bila lu nak kuar ngan gwa pulak.. Gwa pr0mise x rakam pape.. Hahahah..

6 whooperz:

ezyanie said...

dislike CR ! hakhakhak :)
ada macam nak hulur parang ka ? saya cabut lari dulu ! babai .
hakhak :P

hellioz said...

kentang siyal!
prk kene bantai
gyahaahahaah~

Noor said...

sokong team yg ada ramai player ensem je.wahhahaa =P

aleen adela akoo ^_* said...

perghh..masaklahnye mcm paris 2 plak klo laki mane nak petik jari jek.jap2 tukau,kang klo de yg bejangkit hape2 pdn muke.keh3

akiss ferrero. said...

tasuka model spender ni. hahaha.

larra said...

tengok ler jantan keberet bakang CR tu terbuntang mata dia nengok kt kuih pau gebu..hehheheheh