BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Followers

Wednesday, June 16, 2010

kantoi lagi? x rawks ar..

Gambar² kat bwh ni gambar lama.. Dulu kecoh pasal video ni.. Muka sebijik mcm pelawak yg tgh popular masa tu..
Tp pelawak tu nafikan semua tu.. Bukan dia katanya .. Muka serupa..




2~3 ari lepas kuar pulak kat tv kata ada pelawak n pelakon terkenal kantoi ganja.. Berpuluh gram gak.. Ujian air kencing p0sitif..
Gwa x nampak sgt muka dia kat tv.. Muka dia kabur je.. Tp rambot rawks lu tu gwa mcm kenal bai..
Lu org yg sama mcm kat atas tu ek?
For sure lu dah xde m0od nak wat kelakar kan?
Ke lu ada wat kelakar masa polis soal siasat lu? Jgn bai.. Kelakar xkan wat lu lepas dr apa yg hadap skrg ni..
Lu kena ada magic bai..
Mcm kes yg sebelum ni.. Kantoi ngan makmal memproses dadah.. Siap ngan bahan mentah lg tu..
Tp tetiba bhn mentah tu leh jd tepung.. Magic kan? Lu bleh wat mcm gitu ke bai?
Bleh kot.. Lu da kaya skrg.. Lu bleh dpt magic tu..
Miracle happen when magic is spell lyk diz M.. O.. N.. E.. Y !!!
Gud luck ar bai.. X elok ar lu mcm gini.. Bebudak kecik ramai minat lu..
Bebudak besar pun ramai..
Nanti seme 0rg 'high' dulu br leh melawak x best ar pulak..

34 whooperz:

~fisha~ said...

ala,,,,sedeh tgkkk :(

btw, goodbye (god be with u)

bye(be with you)

m i rite?hehehe..

Frodo Baggins said...

>>___<<


zzzzzzzzzzz
hahahahhaha

tujuhhariseminggu said...

pasni, kalo apek wat klaka.. mesti teringat pasal dadah je kan... :)

nurul huda said...

apek muke cam penagih.
gheeee

NAJ HEBAT said...

waduh.. wa nak nyanyi lagu aspalela pon wa kne istikarah dulu.. wa jadi sedih..

apek, wa syg lu ini manyakkk
(sambil mendepakan kaki)


------------------------------

kalau muke lu lagi hensem dari mat salleh tu..

wa masuk minang lu..

wee~~~ sudah! wa chow!

larra said...

memang jelas nmpak muke dia whoopz kt tibi..jelas!!!betul..menjejaskan mata r derang ni..terutamanya bebudak...

larra said...

weiii...jangan sebut nama wei..tk rawks r kang kena saman..kang yg kene tankap kaya..kiteee kayappp..

Myth said...

doesnt make any different...

ada ke,xde ke...sama je...

aLya said...

muke same je tiap2 taOn..huhu

hellioz said...

hampagas

rosak2...

Whoopz said...

Fisha : yeap.. Sedih la kot..
Dig deeper.. Mayb dpt jawapan untuk word 'bye' tu je.. :)


Frodo : zzz? Gwa x paham.. Hahah

Redbloodsnow said...

oooo penah ade gak ek pic apek nganja dulu ek. baruuuuu aku tahu taw whoopz...hehe.

haaa skrg dh kantoi....ape ko nk jwp apek oittt :P

Whoopz said...

Tujuhhari : yea la kot.. Gwa x minat sgt apek ni..


Huda : bab tu gwa x nak k0men ar beb.. :p

Whoopz said...

Naj : hahah.. Gwa x ensem.. Jgn pinang gwa.. :p


Larra : gwa x sebot nama rasanya.. Nanti gwa check blk.. Hahah

Whoopz said...

Myth : to us maybe.. T0 0thers?

Alya : taun lepas 'suspek' ada kes gak ek? :)

Whoopz said...

Hellioz : gwa pun hampa

Zie : ada.. 5-6 taun lepas kalau gwa x silap..

Myth said...

sedih gak untuk others.
Lawak yang sama, aksi yang sama diguna ulang2 untuk hiburan.

mcm nothing new.

trademark dia pun bukannya ori. copy agak bujur2 la.

Aku sedih bila tgk ramai yg gilakan dia. Kalau x,napa dia masih mendapat sambutan hangat.

~BUTfulsay~ said...

alamak.. jgn la emo sgt weiii.. x rawks rr.. klu btl dia wat, biar je dia yg tggung.. kite doa je la mudah2an pasnie btl2 insaf n taubat.. tamo ah kate2 psl org nih ek.. (padahal riso, tkt ngate org sok2 terkena btg idung sndiri.. nauzubillah.. jauhkanlah.. huhu..)

klatecelop said...

erkkk..!!

Whoopz said...

Myth : yeap.. Masih ramai yg gilakan lawak slapstik dia tu


Butfulsay : m0ga2 dia insaf la lepas ni..

Whoopz said...

Klatecelop : kar0ks lagi? Hahah..

Ery Farieha said...

ape style hisap dadah cmtu?
=P

Whoopz said...

Ery : setelah gwa go0gle bagai n selidik sana sini, gaya isap dadah tu dikenali sebagai 'paipon' aka smoke on the water, fire in the sky.. :p

DuniakuAbstrak said...

isy3..isap la benda2 yg legal seperti gula2, coklat, buah laici, kuih muih ke..haish..

Whoopz said...

Duniakuabstrak : hahah.. Byk kandungan gula pun kekadang bleh 'high' gak.. :p

aLy said...

apek ni buat hal lak
sape nak wat aku gelak lagi?

Redbloodsnow said...

whoopz...leh x aku cilok pic pic apek nih wat aku hangatkan blog gosip aku...hehe. nnti aku redirect link ko sbg pic sumber dr blog enko ek.

if leh...gtaw ea :) team work gitu...haha

[z@ck] said...

aduihhh..malu oh

Whoopz said...

Zie : permissi0n granted.. Hahah.. Bleh je.. N0 pr0blem0..


Zack : suspek ni memang ada gambor yg memalukan.. Haha.. K0 penah tgk x?

Whoopz said...

Aly : pegi bloglawak.blogspot.com hahah.. :p

Redbloodsnow said...

YAYYYY!!! Ko MEMANG BEST!!! ^_- winkss

RyuJi said...

dari rambut gua tau..ni mesti zaibo ni..cibai zaibo layan weed..wakkaka..

Whoopz said...

RyuJi : hahah.. Gwa kagum ngan ngan ketajaman mata lu.. Hahaha.. :p

nanad said...

xtau nak komen kat mane coz xnmpk shout box..hehe thanks 4 the comment. nnt kalo dah koyak baju rawks & pakai bju pink dun 4get to upload the pic..wakakaka pink not rawkssssss