BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Followers

Tuesday, April 20, 2010

Html 123

Testing²



Ape punye entry mcm gini? Bleh la.. Ni nak gitau yg malam ni aku belajar wat number 2 yg kecik tu kat sebelah ayat 'testing' tu..
Hahaha.. Br arini taw nak wat.. Selama ni duk tgk je org buat.. Nak tanya malu.. :p
Tanya en go0gle.. Senang.. Pastu tanya lg ngan g0ogle mcm mana nak wat button 'klik sini' tu.. Sekali try da dpt.. Heheh.. Bangga gwa..


⊙ menda kecik mcm gini agak susah nak wat ble berblogging gunakan tepon..
:p


5 whooperz:

W@n!eZ@ said...

ngeri nyek..igtkn kat KLIK SINI tu g kt website nk wat cm yg awk wat tu ke ape ke? trus geli geleman...uweeksssss...nk muntah da..tulun..tulun..

Whoopz said...

Hahaha.. G kat draac.com..

'AQILAH said...

wow, cool ea.

Whoopz said...
This comment has been removed by the author.
Whoopz said...

Bese2 je.. :)