BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Followers

Thursday, April 29, 2010

Tentang kuda..

Xde ape nak crita.. M0od ber 'bloggin' dah tersangat lemau.. Selemau network yg gwa guna neh.. Maxis.. Duk tertera kat dpn screen henp0n aku..

EMERGENCY CALL ONLY

Xde line maxis.. maknanya xde la internet gwa..
Arini da ok sket.. So gwa kena cpt wat p0sting.. Sebelum maxis jd lemau semula..
Cite pasal kuda pun jadik la.. Hahah.. :p
Jom layan..





Ni big jake.. Kuda plg tinggi kat dunia.. Tuan dia ckp walaupun besar n tinggi, tp kuda ni lembut.. Kuda nyah la k0t neh.. Heheh..
Hurm.. Kalau org la kan.. Besar.. Tinggi..
Tp 'lembut'.. Arghh.. N0.. N0.. N0.. Geli gwa nak imagine...





Comey kan kuda neh.. Meh gwa kenalkan ni cik tumbelina.. Kecik je kuda neh.. Kalau dpt sekor kan bgs.. Ni kuda plg kecik kat dunia.. Tp kat tv td ckp dah ada yg dpt beat rec0rd thumbelina neh.. Meaning.. Ada lg yg kecik dr kuda neh.. X dpt lak gwa g0ogle gambor kuda tu.. X pasti nama apa..


Yg kat bwh ni pulak kuda2 pelik yg sempat gwa g0ogle td..
X sampai ati nak taruk gambor2 kude tu kat cni..
X dimintak jd mcm gitu.. Tp kuda tetap kuda walaupun a bit pelik..
Klik button kat bwh ni nak tgk mcm² jenis kuda..








:p

4 whooperz:

AiZ said...

best gile kalo dapat kuda saiz anjing tu.. :)))



komen i punya entry gak ye.. klik kuat-kuat kat sini >>Sebab-sebab Blogger takde Idea nak tulis Entry



Whoopz said...

Hahah.. Taruk baby atas kuda tu.. :p

AiZ said...

hikhik.... ingatkan nak taruk kereta belakang kuda tu... bolehlah buat kereta kuda .. :P



komen i punya entry gak ye.. klik kuat-kuat kat sini >>Sebab-sebab Blogger takde Idea nak tulis Entry



ambo said...

jom yamseng...