BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Followers

Monday, June 13, 2011

She's so damn beautifull...

berdegup kencang jantung gwa menatap gambar lu pagi tadi.. Berdiri bulu2 roma gwa..
Kalau dpt memang akan gwa jaga mcm menatang minyak yg penuh.. Akan gwa berikan sepenuh kasih dan sayang gwa kat lu.. X rawks pun x pe ar.. Kat sini, kat blog buruk gwa ni.. Gwa nak buat sumpah kasih sayang gwa kat lu..

I LOVE YOU SO DAMN MUCH!

Dengan body lu yang so damn superb.. Bergetar iman gwa menatap keindahan itu.. Kalau ikutkan hati gwa nak je gwa.. Nak je gwa.. Ishk.. Xpela.. biar kite berdua je yg tau.. Lu tau kan ape akn gwa buat kat lu? :p

Lu dpt memikat pada pandangan pertama.. Ramai org ckp lu mata duitan.. Tp gwa x pedulikan.. Bg gwa mata lu cantik.. Jernih.. Bercahaya.. Gwa suke.. :)

Kalau disuruh gwa pilih antara diaorg ni...














Gwa akan tetap pilih lu...lu tetap dihati gwa.. Gwa sayang lu.. Kalau gwa dpt lu, xkan ada yg lain dpt mencuri kasih sayang gwa kat lu...




































Walaupun lu bukanlah evo 6.5 Tommy Makkinen Edition yg sebenar.. Gwa terima lu seadanya.. Gwa redha.. Lu masih berada dlm keluarga yg sama.. Mitsubishi rawks! Kalau lu bersama gwa nanti, gwa janji.. Akan gwa kasi lu engine 4g yg lebih berkuasa.. Akan gwa upgradekan lu ke tahap maksima.. Akan gwa gegarkan bandar kuantan dgn deruman ekzos lu.. Akan gwa ajak mamat2 honda vtec turbo yg selama ni menyakitkan hati dan telinga gwa.. Lu mintak 43k utk menjalinkan hubungan ngan gwa? Lu tunggu je la.. By hook or by crook akan gwa dptkan jugak lu.. Mwahahahaha...

15 whooperz:

Mimie.Candy Cane said...

gua igt lu nak tepek gambar gua kat bawah skali tu...

FarhanaDr said...

Errrrr!! Seram pun ini orang. Ketakutan pun baca. Mau lari-lari pun. Sambil nyanyi "begitulah awan nano.. nano nano nano nano.."

Hey you. Sampai hati you curang. Kbai. :p

Fida Ghazi said...

owhhh..kete merah tu jantina dia perempuan ke? ahhh..tak jadik aku nak jatuh cinta!

Adila Sahaja said...

pehh...kalau lisa sirihani pun tolak..macam tak percaya je.MUSTAHIL.

HEROICzero said...

please.....

berpijak di bumi yg nyata.

gyahahaha!

Whoopz said...

mimie : hahah.. Kalau lu izinkan nex time gwa taruk gambar lu..

Doc : ngan kete pun lu nak jeles eyh? Mwahahahah..

Fida : jantan selalu refer kete as 'she' :p
dulu ko pun namakan kete ko nama pempuan kan? Heheh

Whoopz said...

adila : anything possible ayte? :)

hero : skrg bumi dah berapa nyata.. :)

azana said...

ceh... naseb bek da agak da mesti nak taruk menda len ni...

misrerama said...

semua nak cntek2 je kan.. :P

aleen aiden said...

gwa dah agak dah.gwa letak 3 je sebelum scrol down tadi.xkereta,bola.xbola,rokok.erk,adekene mengena ke?keh3

Whoopz said...

azana : pandai lu agak.. :)

rerama : sedap mata memandang.. Heheh..

Aleen : lu ngan azana kembar eyh? Pandai lu agak2.. :p

eiffel said...

pas ni lu cium, peluk, tdo dan senggama ngan mits lu tau.



hikhikhik.

Whoopz said...

eiffel : imaginasi lu liar.. Heheh.. :p

marina anakcikbob said...

ko baru tengok da horny. aku xtau la kalau da dapat cenggana la gaya ko ni..

LiErOSe~QiEmi said...

caitt!! ingatkan dah smpai seru nak kawin tadi..

weh, agak2... nanti dah kawin, isteri no 1 ke kete no1?? heheheheh