BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Followers

Monday, June 06, 2011

6th day of June 1966!

Salam.. Lama gwa x menulis kat blog picisan gwa ni.. Kehidupan dah semakin sibuk.. Byk benda yg perlukan lebih tumpuan.. Mcm2 yg perlu dan harus lakukan demi utk melunaskan tanggungjawab hidup..

Hari ni hari ke 6 bg bulan jun.. Apa yg special arini.. Bg gwa xde ape yg special.. Sama mcm hari2 yg lepas2.. Life goes 0n.. Xde ape yg istimewa..

Lewat malam smlm, sambil gwa tgk tv, sambil jgk gwa berfb via henp0n buruk gwa.. Ada la 2 3 notification yg membuatkan gwa tersengih sorang2.. Meh gwa share kat cni..













Nampak x? Mintak mahap ler pasal gwa punya screenshot tu via operamini.. Kecik yg amat..
Kwn2 duk wish kat gwa birthday.. Gwa dah serba salah.. Nak ckp tengkiu ke.. Tima kasih ke.. :p Ckp salah.. X ckp pun salah.. Ada yg gwa layankan je.. Sampai panjang berjela kat c0mment tuh..

Di blog picisan gwa ni, gwa nak ambik kesempatan utk mengucapkan terima kasih kat kawan2 yg wish kat gwa.. Appreciate it s0 much..
Tp masalahnya..











6 JUNE 1966 BUKAN BIRTHDAY GWA!
mintak mahap la weyh.. Gwa lupa edit birthday kat fb gwa tu.. 6.6.1966? Im n0t dat old.. Heheh..
Sekali lg gwa mintak mahap kat kwn2 yg wish gwa kat fb.. Fyi.. Birthday gwa sama dgn birthday arwah saddam hussein..

Sekian.. Mintak mahap la eyh.. :)

13 whooperz:

Fida Ghazi said...

bday ko 28 April whoopz? taun bile???

Whoopz said...

Taun depan.. Hahahah.. :p

Mimie.Candy Cane said...

ARGHHHH......LU TEPEK GUA PUNYE WISH!! MANE GUA NAK LETAK MUKA NIHHHH..!!!

OK LAH,GUA NAK COVER MALU DENGAN TUJU LAGU EPISODE 666 BY IN FLAMES.FEVERET GUA TU..

GUA PUN TATAW NAPE WA PAKAI URUP BESAR

Whoopz said...

biasanya org guna caplock ni org tgh marah.. Lu x marah kan? Lu syg gwa kan? Hahahah
tima kasih atas tujuan lagu lu tuh

marina anakcikbob said...

nasib gua da tau hal sebenar. wahahaha..
tapi yg sebenarnya pong, gua da lama xonline fb.
wahahahaa..

Whoopz said...

lu tau? Mana tau? Sapa kasi tau?

'AQILAH said...

hehehe..

HEROICzero said...

gua tahu, tu sebab gua tak wish. erk? ok gua tak tahu.

keh3x. pesen tipu bday ni. sigh~

Whoopz said...

hero : semua info kat fb gwa tipu.. 'Sam' tu je yg betol.. :)

nurul huda said...

hahahah nasib baik =.=

Whoopz said...

huda : ape yg nasib baik? :p

marina anakcikbob said...

ko la kasitau..

FarhanaDr said...

Hahaha. Kan kan? Betul tak tindakan saya mintak IC? Betul tak betul tak? Coz I still remember fresh in my kepala otak, yang saya pernah wish anda Mr. Whoopz SELAMAT HARI LAHIR few months back via FB. Which is belated kot. Ooooo, bak Ic bak Ic. :p