BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Followers

Wednesday, June 15, 2011

Blocked!














Aiyok.. Sudah kena block ke? Ape kes? Nak tau lu org search la kat youtube pasal skmm tu..
Pada gwa diaorg block ke tdk langsung x menjadi kudis.. Tapi pada yg selalu melakukan xtiviti donlot kat file sharing site tu memang terasa la kot..
Agak2 kalau korang tukar dns bleh ke masuk ke site2 tu.. Gwa rasa mcm boleh je..

8.8.8.8

8.8.4.4

heheh..

*gwa donlot movie kat xchanger je.. Hehehe.. N diaorg kenal gwa as user usa.. Kekadang norway.. N kekadang jugak poland.. Hahahaha

9 whooperz:

HEROICzero said...

sikit sikit sikit kena sekat.


nice la Malaysia !

eiffel said...

macam mana lu buat?kasi ajar sama gwa.

pm fb.

marina anakcikbob said...

tula pasal.. jap2 lagi mediafire pulak. makcik hajjah kuajaq tu diorang xnak block pulau. grrr bak kata nabil.

EZAN IDMA said...

seb beik wa tak mint donlod2 ni. haha

Mimie.Candy Cane said...

boleh berguru dengan lu lepas nih

aLya maNip said...

nak kene blaja la lpas ni..alya pon slalu donlod movie..hihi

cmne leh dapat user us tu?? :)

aleen aiden said...

lu ajar skil kat wa sikit.keh3

Whoopz said...

Hero : hahah.. Very nice.. :)

Ei : dah kasi link.. Pandai2 la eyh.. :p

Marina : tanpa disedari kita ni lanun kan? Mwahahah..

Ezan : gwa minat.. :)

Mimie : bleh.. Kasi blackberry satu.. Heheh

Whoopz said...

Alya : gwa guna henp0n.. Tuka ip je..

Aleen : sikit je? Lu search kat g0ogle je la.. Hahah