BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Followers

Thursday, June 09, 2011

sentuhan rasa..

salam..
Selamat pagi (masa entry ni ditaip..) kalau ptg lu baca 'selamat petang' n kalau malam lu baca gwa ucapkan 'selamat malam'
semalaman gwa x lelapkan mata.. Kepala berpusing2.. Buku lali sakit.. Tumit skt.. Mcm2 hal.. Terlebih hp kot? :p
merata blog gwa jalan, merata profil fb gwa singgah.. Mcm2 cerita gwa baca dan mcm2 gambar yg gwa tengok.. Dan mcm2 k0men yg gwa perhatikan..
Bermacam perasaan yg cuba dilontarkan melalui penulisan di blog.. Status di fb.. Tweet di tweeter.. Carut.. Nasihat.. Chenta.. Kasih.. X puas Hati.. Semua ditonyoh ke dinding2 medium yg semakin menular, pop pular dan pape 'lar' lg la.. Semakin byk di 'like' semakin suke la tuan punya profile.. Even terkadang status tertulis

'saya sakit'

20 like..

Hape kebende tu? Mesti lu org penah terjumpa menda2 mcm gini kan? Org skt 'dia' suke ati je 'like' ..
Xde sivik eyh? Kecik2 dulu x belajar sivik? Mark zuckerberg pun patotnya buat la button sympathize ke.. Button sad ke.. Buttonfly ke.. :) ni asyik kena tekan 'like' je manjang.. Bosan tau x mark? Ke saje lu buat x tahu? Lu memang tahu kan? Eh! Ter em0 pulak dah.. Mende yg tah pape pun nak emo.. X bersangkut ngan batu jembala patik pun.. Huhuhu... Eh.. Huhuhu la pulak.. Member gwa cukup pantang ayat ni... Selalu gak gwa sakat dia dgn juz hantar 'huhuhu' je bila sms dia.. Dan dia dgn pantas akan reply ..

BABI!

Gwa pun sebenarnya x brape nak ngertik mcm mana nak explain (or sesetengah org ske taip 'sexplain' :p) tentang perasaan org yg sdg 'berhuhuhu' tu..
Tengah h0rny ke? Tengah gewwdick ke? Ntah.. Lantak..
Eh.. Dah cerah.. Kena g kedai tapau breakfast..
Kena khatankan cerita jd pendek..

Filem kite wajah kite..
Blog kite wajah kite..
Fb kite wajah kite..

* jgn diblog or difbkan sgt wajah kite..

11 whooperz:

marina anakcikbob said...

tiba2 rasa nak bukak fb.lama woh da xbukak..

Fida Ghazi said...

ko serius ke ni sam?
tapi kenapa aku asik gelak2 lepas tu rasa nak tekan butang 'like'??

huhuhuhu... ntah aku pon tak paham apekebenda huhuhuhu ni! ketawa jingkit2 bahu barangkali.

nurkaloi said...

hahhaha kaloi pun men suke je tekan like like
orang tekanan pun like like hahahaha

Adila Sahaja said...

kadang2 bukan nak tekan like sangat..tapi kesian xde org like,kita like kan aje la..hehe.

aLya maNip said...

lepas ni bleh la whoopz send surat kat mark edit fb..hihi

haha..mendalam semacam je ayat yg last tu..hihihi

Whoopz said...

marina : bukak la wei.. :p

fida : penulisan dibawah paras sedar.. Abaikan.. Heheh

kaloi : lu suke eyh? Suka ati lu lah.. :)

adila : pemurah.. Bgs.. :)

alya : sent kat tv3 lg bgs kot.. Leh masuk gua.com.. Dpt adiah.. Mwahahahah

HEROICzero said...

mungkin yg status sakit @ fb tu, orang lain like, sebab mereka noticed, or concern.

atau,

dia cantik, hensem? selalu org cantik / kacak tulis hai pun, sepah2 orang like.


*tu sebab gua slalu dpt like, sebenar nya.

Whoopz said...

hero : add gwa as fren... Gwa pun ske like2 ni.. Hahaha..

FarhanaDr said...

Hahaha.. Hehehe.. Huhuhu..

Ayat last tu mengetuk minda tu. Jap nak pikir jap. :p

Whoopz said...

doc : terketuk ke? Mintak mahap le eyh.. X sengaja

misrerama said...

lebih byk butang lebih best nak tekan kan?heee