BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Followers

Monday, August 08, 2011

Siapa Hajjah?

Dah seminggu gwa mengikuti perkembangan ops ramadan gaysec.. Hari ni at last dpt gak gwa tengok budak yg membuatkan hati gwa agak mendidih apabila baca post2 yg ditulis dalam blog lahanat dia tuh.. Sapa gaysec? Lu org search la sendiri kat go0gle.. Heheh.. Or like je page dia kat facebook.. Ni gwa kasi screensho0t sket page gaysec..












Hajjah sitt wuzara.. Dikatakan menggemparkan kerana kelantangan beliau menghina islam..
Memang melampau kalau lu tgk cara dia menghina islam.. Mcm nak je gwa hentak dia jika diberi kesempatan.. X pernah terpikir dek kepala hotak gwa ada org yg semacam dia ni.. Ngeri gwa tgk penghinaan dia kat Nabi kita..
Gambar kat bwh ni dikatakan gambar hajjah tu.. Betul ke tak.. Wallahhualam..





Manusia semakin lantang bersuara.. Bertuhankan nafsu.. Iman senipis kulit bawang..

No matter
your
struggles, no
matter the depth
of your pain,
always remember
3 things: Hold your
head up, Stay
prayed up, &
Never Give Up...

10 whooperz:

adrinaqamarina said...

haritu, rina pernah baca juga blog dye tu.


nak lagi geram bila baca group murtad kat fb tu. berdebar baca.

FarhanaDr said...

Wallahualam.. Masih menunggu yang seterusnya.. Tak berani nak cakap apa-apa lagi.. Hmmmmm..

I did browse thru that group.. I didn't realize yang actually ramai juga orang-orang kita yang tersesat dalam mencari erti dan hala tuju hidup.. Especially young people..

From what I see, dorang ni suka questioning each and everything.. Tak salah kita nak persoalkan dan cari tahu untuk kukuhkan apa yang kita percaya tapi ada sesetengah perkara yang akal kita susah nak proses (contoh macam perkara ghaib dalam Islam) bila kita asyik persoalkan dan nak juga cari tahu jawapannya, kadang-kadang ia akan bawa kita sesat. Sebab itu kita ada Al Quran untuk kita jadikan panduan dan rujukan dalam hidup kita. Sebab tu juga orang kata iman dan amal perlu berjalan bersama.. Betul tak encik whoopz? :)

Naik ngeri juga melihatkan pemikiran mereka ni. Semoga kita terpelihara dari benda-benda begini dan moga mereka jumpa jalan hidup yang sebenar dan diredhai.

marina anakcikbob said...

aku syak lelaki. kok pompuan yek..
hmmm...

marina anakcikbob said...

aku syak lelaki sbb dia konfiden tahap gaban. pompuan xde sampai tahap tu kot..

izzana said...

dia ni ..=-=' kenapa macam ni.. jauh betul tersesatnya...

Whoopz said...

rina : dunia akhir zaman..

Farhana : betol la tu.. Iman ngan amal kena seiring.. :) cuma gwa risau sape yg sebenarnya dibelakang makcik hajah ni?

Marina : ntah le.. Lelaki n pempuan kalau nak diperkatakan tahap k0nfiden, gwa rasa sama je.. Kekadang ada je pempuan terlebih confident dr lelaki.. Bukan gender yg menjadi persoalan dlm kes ni..kena seiring.. :) cuma gwa risau sape yg sebenarnya dibelakang makcik hajah ni?

Marina : ntah le.. Lelaki n pempuan kalau nak diperkatakan tahap k0nfiden, gwa rasa sama je.. Kekadang ada je pempuan terlebih confident dr lelaki.. Bukan gender yg menjadi persoalan dlm kes ni..

Una : semoga dia bertaubat..

acheeqa_farhana said...

astaghfirulahalazim..huhu

meaw said...

apa nak jadi lah kan,huhu

nazira said...

mcm2 la skrg ni... Semoga dilindungi daripada membuat sesuatu yang boleh terpesong jauh cm ni..

http://nazira-mypersonallife.blogspot.com/

Hanie_Dew said...

eh tadi ternampak kat FB dorang ada jumpa lagi sorang. tapi yang ni pakai tudung.xtau la.tak yah layan la makcik sengal tu. free free je dia dapat trfik mencurah curah ke ladang gandum.