BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Followers

Sunday, August 28, 2011

Raya dah dekat..
















Raya da dkt.. Jiran sebelah menyebelah dah sibuk.. Ayam n lembu dah x senang duduk.. Eh..Berdiri.. Pape je la..
Gwa? Rilex je.. Xde ape yg nak dikecohkan.. Duk terlentang dpn tv pakai short n x pakai baju.. Keje banyak.. Mop lantai, tukar langsir, tukar sarung kusyen n mcm2 lagi ar..
Itu semua esok punya cerita.. Tunggu abg2 n kakak gwa blk bwk askar2 diaorg.. Esok my turn plak jadi big bos.. Gwa ske raya.. Raya bleh maen mercun.. Mercun yg besar2 n roket2 gwa je yg bleh cucuh.. Berbelas anak sedara gwa bleh tengok je sambil maen bunga api cap kucing tuh.. Heheh.. Osem!
Stock mercum taun ni lg osem dr last yr punya stock.. 2-3 malam ni gwa pekakkan je telinga bila anak2 jiran baling mercun bola dpn rumah gwa.. Nanti malam raya gwa balas blk.. Heheh.. Nak rasa mercun bola sebesar penumbuk pun boleh.. Kite perang! Kill! Kill! Kill! Die! Die! Die...!!!
Eh.. Terover xcited plak..
Dah.. Xnak cerita panjang lg.. Kite dah sampai ke penghujung rancangan.. Gwa nak sampaikan ucapan selamat ari raya plak..


Kepada kawan2 yg gwa kenal selama berblogging ni.. Kepada kawan2 yg baru kenal.. Kepada pengomen2 entry gwa yg entah pape tu.. Er.. Entry yg ntah pape.. Pengomen ttp rawks.. Dan kepada silent readers (hahah.. Dah lama gwa nak tulis mcm ni.. Mcm la ada silent reader.. Ada kot? :p )

...SELAMAT HARI RAYA AIDIL FITRI...

Gwa Mintak maaf kalau ada yg tersalah.. Ada yg terkutuk.. Ada yg membuatkan lu rasa mcm nak carut gwa bila gwa suruh bukak tv2 pukul 10 malam td.. (Sabtu) heheh.. Gwa mintak maaf wei.. Maafkan gwa..

N specially for u sara.. Selamat ari raya sayang.. (Mati ar kena gosip lepas nih) :p

Sayangi jari jemari lu.. Hati2 maen mercum.. Ada seribu mercun x sama ngan ada sebatang jari yg kudung akibat sebijik mercun bola..

Assalamualaikum...

7 whooperz:

marina anakcikbob said...

mercun yg ko kejarkan dulu ek wups..
ish3... *geleng2*
selamat hari raya wups..
mintak maaf zahir n batin if ada salah silap sepanjang perkenalan..

(hope bila sara baca ni esok2, dia hepi)

Fida Ghazi said...

Selamat hari raya whoopz! Jari ko tu yg nk kene jaga!

aleen aiden said...

lu byk slh ngan wa.mengata xrenti2.wa nk en3 special utk wa sorang.wa harap sara xslh paham dgn permintaan wa nih.keh3

btw,xde lagu raya pom?

adrinaqamarina said...

:)

Hanie_Dew said...

lamanya cuti tak balik balik blog lagi ke. raya kat mane tu..

izzana said...

waaaaa... whoopz sedapnya satay2 tu una suka una suka..

EZAN IDMA said...

Selamat hari raya