BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Followers

Monday, September 27, 2010

I got a kn0cked down!




Setelah dpt 1 k0men baru la gwa edit posting ni.. Hahah..
Sebenarnya kalau gwa post video memang gwa xkan nampak pape via operamini neh.. Gwa juz nampak tajuknya je..
Tima kasih la cik zie coz confirmkan yg vdeo tu ada kat cni.. Hahaha..
Video ni kalau x silap gwa masa kat cherating.. Kat bulan.. Hah? Mana satu neh? Cherating ke bulan? Agak2 ar.. Takkan ar bulan ada pantai? Hahaha..
Ekceli.. (Saje nak type lg 'exceli' coz gwa nak org tu geli lg bila baca word tu.. Hahaha..)
Ok.. Here we go again.. Exceli.. Nama restoran yg ada kat tepi pantai tu bulan.. Memang best ar lepak cni.. Bwk awek memang lomentik gile ar.. Dulu selalu la gwa bwk nora danish kat cni.. (Pembohongan yang amat nyata) hahaha... Penah la 2-3 kali camping kat cni.. Video gwa ambik masa subuh.. Gwa jalan2 menyusuri pantai.. Ceh! Rasa berbunga-bunga la pulak ayat gwa.. X rawks der.. :p
Lagu tu plak baru je gwa edit masuk dlm vdeo tu.. Kalau gwa rasa d0wn, lagu tu ar yg gwa dengar.. Leh up blk down sindr0m gwa.. Hahah.. Bleh x guna d0wn sindr0m kat ctu? Bleh je.. Lantak.. Pedulikan..



P then S : find a reas0n.. N live life to fullest..

10 whooperz:

Redbloodsnow said...

KAKI KO KER TUH WHOOPZ...HEHE :P PAPE PUN, AKU SUKE GILER NGAN LAGU TUH...BEST :D

Redbloodsnow said...

KAKI KO KER TUH WHOOPZ...HEHE :P PAPE PUN, AKU SUKE GILER NGAN LAGU TUH...BEST :D

Whoopz said...

Zie : a ah.. Kakiku..

nurul huda said...

erk. Xdpt tgk video 2 kt hp ni! :-(
Lagu ape ek incik wh0opz?

Whoopz said...

Huda : band chumbawamba.. Lagu i get a knockdown.. Sama la kita.. Xdpt gak tgk vdeo tu..

adrinaqamarina said...

ha baru dapat online :)

Whoopz said...

Qamarina : busy ke cik qamarina?

aLya said...

ngape de kaki jepp..
tuan kakinye mane..hehehe

Whoopz said...

Alya : tuan kaki remain anonym0us.. Hahah

LiErOSe~QiEmi said...

alaaa sini tak leh tgk video...

kat cherating ek??? aku ni nama je org kuantan, tapi skit pun tak tau tempat2 best kat ktn.. haahha dasar!!!!