BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Followers

Thursday, September 23, 2010

CEPHALGIA!




Dah 4 hari.. Rasa mcm nak tebuk je tengkorak kepala gwa.. Kasi otak gwa dpt lebih oxygen.. Gwa syak otak gwa kurang oxygen.. Berdenyut je 24 jam.. (Tipu.. Masa tido x rasa denyut²)
Td ada member gwa ckp darah gwa naik.. Urgh.. Wutta hell! Gwa ada darah tinggi ke? Tinggi sgt ke darah gwa? Damn.. Bikin gwa naik darah je.. Sama ke darah naik ngan naik darah?
Dah.. Xnak fikir.. Nanti bertambah skt kepala gwa.. Dah lama penyakit ni x muncul.. Dah setahun setengah since last attack! Paracetam0l yg mak gwa dpt dr klinik dah abes gwa telan.. X ok gak.. Mata gwa bleh bukak separuh je.. Asal baring je mesti tido..
X bleh ke sakit kepala ni dipindahkan kat siku kejap.. Then kat lutut jap.. Rasanya mcm nak hantuk² je kelapa kat dinding.. Guna kelapa mewakili kepala.. Guna kepala sakit.. Hahah..
Ada apa2 petua nak hilangkan skt kepala x? Selain dr gi klinik..
X ske ar g klinik..


Dah tu apekebendenya cephalgia tu?
Nak tau tekan sini slow²

12 whooperz:

Noor said...

pegi klinik jmpa doc cun.mesti hilang skt tu

Whoopz said...

Noor : doc cun on leave.. :p

larradanish said...

betui whoopz..hakak sokong pendpaat noor diatas sana!hehhe

nurul huda said...

haha btl2,sk0ng yg di atas. Kena jmpe d0c cun! Ada migrain ke?

Fida Ghazi said...

hmm.. try urut kat bahagian belakang leher. Eh.. tengkuk la ye?

Sekian pesanan dari Bomoh Esah.

wer9740 said...

woiii yg ko duduk kat bukit memanglah tinggi darah tu...pergi duk kat lembah nak bagi rendah....ekekekeekekek

hiro said...

mcm cte saw gmbr tu,hehe

teddyuna said...

una plak skit gigi..

Whoopz said...

Larra : malu ar kak.. Nex time kot

Huda : ntah le.. Xde kot.. X taw ar

Fida a.k.a bomoh esah : xde bini ar nak suruh urut2.. :p

Whoopz said...

Wer : ade lembah2 kos0ng ke bro? Heheh

Hiro : gambar tu mewakili gwa..

Una : aiyork! Gwa prefer skt kepala dr skt gigi..

Myth said...

Dude, sori lambat. AKu pernah dulu kena macam ni, memang tak leh fokus apa lansung, dah pergi klinik, hospital, sampai aku terpaksa quit 1 sem study.

But in the end, everything was only the mind play tricks with us.

Kau kena fokus,pejam mata, imagine kat mana yang sakit tu berada, and bayangkan sakit tu macam lilin yang susah nak padam. Pelan2 kau cuba padam kan.

Pain is nothing but a signal to brain. Kau boleh kontrol badan kau.

ANd amalkan permakanan yang seimbang untuk sementara ni.

Redbloodsnow said...

meh aku tolong ko drill kan tengkorang kepala ko whoopz. laju aje aku buat taw...miahahaha

migrain maybe kot. gi jumpa doc nun. x kan takut kot...lalala :D