BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Followers

Sunday, September 05, 2010

789

Yang ni 7





Yang ni 8





Dan.. Yang ni pulak 9






Dah.. Tu je yg gwa nak p0st.. 789..


Mwahahaha...



Tp mcm x best ar plak kalau gwa x cite apa kaitan 789 ngan keta² yg kat atas tu kan.. Semua keta kat atas tu jenis chevy.. 1st pic model tahun 1957.. 2nd 1958 n 3rd 1959.. American muscle car.. V8! The s0und of v8 is like a music to my ears.. Gwa memang minat ngan v8 neh.. Garang gile bunyiknya.. Bleh meremang bulu roma gwa..
Walaupun fizikal keta² ni xlah secun lambhorgini, ast0n martin n yg sewaktu dgnnya tp bwh b0net keta² ni terpasang engine yg x kurang hebatnya berbanding supercar² yg ada kat pasaran skrg..
Td gwa baru je tgk cite 'crash & burn' kat tv.. Cite pasal curi keta.. Keta yg paling susah yg nak dicuri ialah keta chevy 789.. Gwa pening² gak pikirkan keta 789 ni.. X penah gwa dgr lg pasal keta ni.. Gwa pun g0ogle la pasal 789 ni.. Dem... Hot! Hot! Hot!
Tu je yang gwa bleh ckp..
V8! 400hp!!!
Tercipta hasil gabungan chevy model tahun 57, 58 n 59! S0 diaorg namakan chevy ni 789.. Kali pertama gwa tgk keta ni gwa dah jatuh chenta.. She's a beauty with the beast under her h0od.. Damn! Jantung gwa berdegup kencang bila tgk keta ni..















6.0 liter Ls2 400+ horsepower!




Ni corvette cr-6.. The best supercar GMC ever built.. X silap gwa model tahun 2005.. Chassis corvette ni digunakan chevy 789! Kewl ayte?
Masalahnya..


Mana gwa nak cari $135k? Dollar! Bukan ringgit.. Apa kata lu klik nuffnang gwa laju²...
Agak² dlm 50 tahun lg cukup la duit nuff gwa nak beli 789 ni.. Hahaha..





⊙ eh! Gwa ada nuffnang ke?

Hahaha..

9 whooperz:

Mimie.Candy Cane said...

wahahahaha..aku pun tengok cite tu...best gile..memang hebat skill curi kete ...esp masa nk tnggal 789 kt muzeum tu..


erk palladino pun kacak juge..

Whoopz said...

Mimie : 789 lg kacak dr palladino.. Hahah.. :p

Elvyra = Elbo = Vera said...

ops.. minta maaf, sy sudah jatuh chenta dengan kereta ni lepas nampak pic2 tu.. suka2. >.<

Whoopz said...

Me t0o.. :p

wer9740 said...

klik nuffnang boleh tunggu ke 50 tahun..tunggu kat alam kubur kot...hahahhahaaa

blog dah jarang up date mcm mana nak klik nuffnang????????????

mana batu delima merah tu?klu ada kita order terus semua keta dalam gambar ni..sempat lagi sebelom raya ni..hahahaaha

Whoopz said...

Gwa xde nuffnang bro.. Batu delima tu ada lg.. Gwa ingat nak jual kat ebay ar.. Hahah..

Syida Shukor said...

haha adoi tak reti nak menilik kete ni

Whoopz said...

Jgn tilik2 cik syida.. Tgk je.. Its a beauty.. :p

aLya said...

she???
nape x he??
kan de muscle ketul2..hahaha