BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Followers

Monday, March 28, 2011

Rolof thomson nak beli lancer..

ni email yg gwa dpt arini..



' From: rolof thomson
Reply: Mitsubishi Lancer
Touring MX
Sun Mar 27th, 2011 6:02 PM
PDT
hello,
i Just viewed your listing
and will like to purchase
it.
Do you still have this item
available up for sale?
Payment will be through
PayPal or bank transfer
and
the pick up will be
arranged. kindly send me
more
details about the
condition of the
item.Thanks and
will be looking forward to
read from you soon.
The ad can be viewed at
http://www.mudah.my/
vi/9096018.htm '



gwa syak en rolof ni nak tipu gwa.. Nama rolof tu pun gwa dah mcm x percaya.. Tp yg jd masalahnya.. Gwa ske layan email2 mcm ni.. Nak tgk mcm mana gayanya dia nak menipu gwa.. Gwa dah reply email tu.. Nanti kalau dia reply, gwa kupi n pes lg kat sini.. Tp hati kecik gwa mengatakan yg rolof ni adalah seekor bot.. Bukan bot kat laut.. Bot yg diprogramkan untuk mencari benda2 yg for sale kat internet.. Tp ntah le..

Kalau ada yg bebetul nak beli apa yg gwa nak jual bleh klik sini

*Lancer tu member gwa punya..

11 whooperz:

✿....rossa alina....✿ said...

be careful dengan jual beli kat online derr..takut jugak pembeli tu tipu..better jumpe face to face..huhuhu.. ;p

aLya maNip said...

perghh!!! hebat kan dunia skunk..maju giler.ciap ade program leh wat cenggitu..heeee
lepas nie gie balaj programmning la plak..bleh cepat kaya..hahaha

catherine- said...

wow~ rajin kau layan yer.

baik baik.

aku sudah berpindah ke sini

http://rincatherine.blogspot.com

marina anakcikbob said...

weh, aku nak beli weh..
nak beli!!!!
tapi ko bayarkan ek..
boleh la..
ehek2..

Fida Ghazi said...

bagi aku lancer 3 kilo. aku nak yang kaler biru ye..

Naddia said...

ade jual boipren tak ek...

aleen aiden said...

hahah.lu ni pesen mcm kwn wa.sker melayan benda2 sengal mcm nih.haish!

HEROICzero said...

weh gua x penah beli barang on9 duh. oldskul. rasa macam x logik. rasa macam, entah. x nampak duit tu beralih, rasa macam pelik. kah3x

aleen aiden said...

ehem2,sila hapdet!keh3

FarhanaDr said...

Kawan anda tu single lagi tak? Kalau single, kata kat dia tak payah laa jual, meh wat hantaran pinang wa.. Hahahaha.. Ada gak untungnya dari kena tipu kan.. Ooppsss!! Larikkkk!!

=p

nurul huda said...

gua nak lancer !! kaler pink , perhh jambuu >,<