BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Followers

Friday, March 25, 2011

Maxis only.. Internet percuma..




Cpt2.. Mari2.. Sapa cpt dia dpt.. Bukan senang nak dpt menda free ni.. Hahaha..

Dail *105*#

Pastu bleh berinternet secara percuma via browser henpon lu selama 100 jam..
Gwa memang x guna ni.. So ni kire gwa sedekah amal jariah la.. Jgn mendonlot 3gp lucah dah le.. X berkat plak amal jariah gwa..
Gwa memang x guna hot tiket internet ni.. Kerana entah mcm mana browser hp gwa memang bleh je access internet setiap masa, setiap ketika.. Mwahahahah..


*gambar agak kabur.. Pandai2 klik utk tumbuhpembesaran.. Heheh

11 whooperz:

Mimie.Candy Cane said...

gua mmg nak amek..tp pikir2 blk,gua dah bantai wifi bos , takkan tanak guna wifi semata2 nak pakai internet percuma tu.selfish namanye tu..jadi kite bagi kepada yg lebih memerlukan yer dok?

marina anakcikbob said...

henpon berintenet aku d bawa en. boxfren.. uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa................

wer9740 said...

mata dah rabun,tak boleh layar internet guna HP.....nak cari HP pun meraba-raba...tu org kata aku ni gatal suka meraba...hahhahahaaaa

eiffel said...

sygnye gwa di opz skrg~

nora said...

tetiba aku jadi tak tamak arini (sbb ari jumaat kot) maka aku tak amik ar

ENTRY HOT : Beku

Catherine- said...

x pernah guna.


org ckp best.

:)

HEROICzero said...

aduh. juling mata aku.

NEXT!

aLya maNip said...

alya ade ag hot tiket utk tenet..tak guna gak..hahaha

aleen aiden said...

wa teringin merase amal jariah lu khas utk wa je,topup 5hengget pon xde hal..muahaha
ok itu begurau tahu!

NARDtheNERD said...

lu macam tak ikhlas je derr.
hehe.
gurau.
:)

Whoopz said...

:)