BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Followers

Saturday, March 19, 2011

Required field must notbe blank

apa agaknya isi cerita entry ni.. Tgk tajuk mcm gempak kan? Agak2 la korang la kan apa agaknya required field must n0t be blank tu?

Mcm biasa kalau isi borang pape mesti la kena taruk semua detail2 yg dikehendaki kan? Kalau x taruk memang borang tu ke t0ng sampah la ..
Mcm perut kita gak.. Tu pun xbleh nak biarkan *blank mcm tu je.. Lapor la jawabnya... Required tuh.. Jgn biarkan blank.. Nanti gastrick.. Pedih..
Apalagi yg bleh dikaitkan ngan 'required field must n0t be blank'
kalau nak k0men kat entry ni pun kena la taruk k0men2 lu dlm kotak yg disediakan tu kan? Kalau x taruk mesti xleh nak 'publish your comment' punya ar.. Nanti akan kuar kat bwh kotak k0men tu.. 'required field must n0t be blank'

itu la masalahnya gwa skrg ni.. Gwa taip k0men panjang2.. Pastu gwa tekan button publish.. Yg pasti akan keluar.. 'required field must n0t be blank' mcm hamjadah.. B*nt*t betol arh.. Bikin gwa hangin je.. Skrg tiap kali lepas taip pape mesti kena copy dulu.. Setelah 3-4 kali tekan publish.. Paste.. Baru la kuar k0men tu.. Camtaek kan ei? Hahahahah...


*nak masuk syurga pun 'required field must n0t be blank' geng... Apa yg required tu lu org pandai2 la eyh? Masing2 Dah besar panjang lebar...

8 whooperz:

Mimie.Candy Cane said...

nape leh jadi camtu lak? something wrong somewhere la tu..


yang last skali tu terbaek..hehehe

Whoopz said...

ntah ler cik mimi.. Gwa rasa operamini gwa ni dah tua kot... :)

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

jangan risau jika jadi begitu... pergi tengah padang dan jerit

aLya maNip said...

ishh..mendalam plak tiba2 entri nie..ngeeee

*jom makang nasi dagang dumoh..hehe :)

marina anakcikbob said...

apa??? bontot???
feberet aku tu.
hahaa..

HEROICzero said...

hahaha slalu jadi kt gua. taip panjang2, hilang. last2, gua x komen, atau komen pendek. keh3x

*kalau tang sorga tu, tak fill the required tu, memang fill-in the hell la jawapan nya.

aleen aiden said...

B*nt*t

xpayah nak star sgtlah.aku dpt grab jugak.ha3 :P

Whoopz said...

Brutal : nak jerit ape? 'tulunggGggg...' ? :)

Alya : kalau xdok sekawoh x mboh gi.. :)

Marina : nasib baik ko dilahirkan jd wanita.. Kalau le ko lelaki, wat plak statement mcm tu, mmg gwa xnak kawan ngan lu.. Ngilu arh..

Hero : lu pun kena? Heheh..
Sama2 la menuju syurga bro.. :)

Aleen : lu memang.. Bab tu cepat je eyh? :p