BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Followers

Monday, April 11, 2011

bukan gwa..

hai.. bertemu kembali dalam rancangan apalaginaktulisni.

ai host jemputan pada harini.
atas sebab yang tertentu, tuan punya blog tak berkemampuan untuk menulis lagi kerana gangguan kesihatan mental.
harap maafkanlah dia.
doakan beliau tak parah.

ai memang macam ni..
sesengau, gegedix gitu..
ai suka tumpuan.
jadi memang ai suka gedix sebab orang kata kannn, gedix tu mampu menambat hati orang.
tak kisah la kalau ai ni lelaki ke, perempuan ke kannn.
tak salah kann. awww..

harini, sesi perkenalan saja.
ai saja nak mencapabkan diri ai sebagai host baru uol semua.
sebab ai ni hot tahu?
bukan saja hot, malah 'senang' juga.
harharhar..

sebagai orang hot, ai suka membebel taktentuhala..
bila ai membebel, ai membebel, membebel dan membebel lagi..
ai bukan kisah uol nak baca ke tidak.
yang ai tahu, ai suka bebel.
tapi ai bukan kak nam ok.
no no no..
kak nam tu bawak mulut, ai bawak perut.
harharhar..

eh, tulis banyak-banyak ai lupa pulak kenalkan nama..
takkan nak hoi-hoi je kan..
kita kan orang melayu..
haruslah berbudi bahasa..
sesiapa yang hoi je kat ai, ai lempang tahu?
sebab kuajaq perangai hoi-hoi ni..
choii!
tapi ai lempang-lempang manjew jew..
ai kan sayang uol.. awww.. [padahal takut tuan tanah tak release entry]

sampai mana ai cakap tadi?
oo.. nama eh?
sebelum tu, nak tanya duluu.
uol kenal Keira Knightley?
haaa.. itu bukan aiii.
giler apa ai actress terkenal hollywood.
kalau betul la, takdenya ai nak tulis blog bagaiii.
baik ai terima kontrak Playboy kan..
harharhar..

http://keiraknightly.celebden.com/wp-content/uploads/2008/09/keira-knightley9.jpg
ini keira Knightley. ai ada iras dia. dia je takde iras ai. harharhar..

adeh.. asyik tersasar je.
padahal nak bagitahu nama je pun..
ok. Keira Knightley tu sebenarnya sepupu jiran bekas ex-boipren Jenniper Lopez.
takde kena mengena pon dengan ai.
harharhar..
cuma nama dengan rupa je dekat sama..
dia Keira Knightley, ai Kira Nighty.
dia cantik, ai seksi.. :D
ingat tau.. Kira Nighty..

ok lah.. ai bukan taknak bebel pepanjang.
tapi ai takut tuan tanah tak release entry ni sebab mengandungi bebelan terlampau.
macam yang uol tau, tuan tanah kan rawks.
ai ni pulak gedix nak raks.
macam tak kena kan?
tapi entahlah. kenapa beliau bengong nak suruh ai jadi host jemputan kali ni..
macam mimpi. bila dapat tau, ai gosok mata bebanyak kali.
siyes tak caya.
macam nak cium je beliau sebab kasi ai chance membebel dalam belog beliau.. awww..
tiang kayu ye encik wups..
ailebiu lah! muaxxxxx!
oppsss.. terlebey sudahh.. awww..

ok lah uol.. see uol nex taim..
itu pun atas ketentuan tuan tanahlah..
kalau sistem ereksi beliau berfungsi dengan baik, mood beliau baiklah.
kalau mood beliau baik, ai dapat la jumpa uol lagiiii..
kalau tidak, dia mungkin jemput orang lain.. oh, sedih!

ok, ok.. kali ni bebetul ai nak berambus..
kalau uol rasa taknak ai ada lagi kat sini, sila bagitau en wups okkk.
jangan bagitau kat ai. sebab ai bukan kisah pun.
harharhar..
ok, see u nex taim.. ni bebetul nex taim ni..
daaaa..


           - XOXO -
Kira Nighty

6 whooperz:

nurkaloi said...

hohoho skrag ni masing2 duk org len jadi host
mcam2 laa...takpe laa

pasni kaloi plak nk tukar host kat blog
hehehe

marina anakcikbob said...

afundi keluarrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!

aLya maNip said...

ayookk.mana en whoopz???bizi ke spm ade host ganti..hahaha

aleen aiden said...

patotlah ai pon suke membebel tak tentu hala.ai hot rupanya.sebelum ni tak prasan.bahaha

Raihana Izzati said...

oh ok <---- annoyed x?

aleen aiden said...

weewit!