BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Followers

Saturday, April 30, 2011

Klik sini

Klik SINI


K0men sket.. :p

6 whooperz:

Frodo Baggins said...

bio betul budak tu??
innalillah

marina anakcikbob said...

dia xmati pon kan?
da ceria ada yg syg..
tp mungkin bakal clash.

adrinaqamarina said...

kte bako je! hehe.

tak3.

dulu kat hostel, ada sorang rumate perangai macam ni. asal stress je, malam tu dye buat la ritual dye ni. pastu lukis guna darah dye.

T___T

then next year tu, kena rombak bilik. rumate baru dye terkejut tengok darah bila bangun pagi besok tu, then diorang cari rina la tanya pasal budak tu.

ps* satu bilik ada 4 orang. rina je yang tau pasal dye tapi orang lain tak tau~

HEROICzero said...

mmg aku kasi komen setepek la kan.

fuck off.

nurkaloi said...

humm macam2 laaa org zman sekarang
hahah tp aku suke komen heroiczero
huhhuh memang setepek

nurul huda said...

sah wayar dalam urat kepala dia dah putus .. err , encik sam , pergi carik doraemon untuk die cepat !!! hahaha .. ape la dpt seksa diri cmtu ... mintak dijauhkan .. T_T