BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Followers

Sunday, May 01, 2011

another side of BAD ROMANCE.....

xxxplicit content! View at your owm risk.. :p


20 whooperz:

aleen aiden said...

perempuan isap cerut,itu rare!

aleen aiden said...

btw,music sedap giler!

Mimie.Candy Cane said...

hahaha..dah lame ada dlm mp3 gua.prefer this version 100 juta kali ganda then gaga's version..

Whoopz said...

aleen : mmg rare.. Gwa ske rare.. Heheh..

Mimie : agreed.. Milli0ns time much better than original versi0n..
U rawks! :)

DAUD said...

seyes, drum power.

Whoopz said...

daud : setuju.. :)

adrinaqamarina said...

taknak komen, nanti ada orang tu taknak komen balik :(

HEROICzero said...

tiba2 gua rasa, even kalau Maroon 5 bawak lagu Bad Romance pon akan jadi better gila dari Lady Gaga.


ok, awek bra merah tu, gaaaah. =)

Whoopz said...

qamarina : ?.. Perasaan lu je beb.. Gwa reply je.. Heheh..

Hero : heheh.. Pergi ke tgk mar0on 5 baru2 ni?

nurkaloi said...

terbaik dari ladang an an
kaloi tak penah lak nonton mende nie

Whoopz said...

nurkaloi : memang terbaek

misz molecule said...

smue lagunye ada je nak simpang.



aigooo..kalau tgk the arrival or divine tu byk giler buat kite sedar akn smue tu..

Whoopz said...

miss : ye la.. Jgn lalai sudah ler.. Gwa x layan sgt lady gaga nih

misz molecule said...

gwa dah buang smue lgu lady gaga even ada certain2 lagu je yg gwa tahu tak elok tuk ddgr:)

Whoopz said...

miss : elok la tu.. U rawks.. :)

aleen aiden said...

wa pon rare.lu suke?hahah.keji!

aLya maNip said...

nape alya takleh nak load vdeo tu?huhu

nk tgok jugak :(

Whoopz said...

aleen : lu? Rare? Ske la kot.. Mwahahah..

Alya : sila bertukar ke p1 4g.. Heheh

Republic Aku said...

suara tak hengat...tapi drum...pehhhh...bunyi double tak sudah....

Whoopz said...

republic : lu suke? Gwa suke.. Heheh