BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Followers

Saturday, July 16, 2011

Whoopz kitchen..Whoopz kitchen..

Dah seminggu x mkn kat rumah.. Asik mkn kat luar je.. So ari ni gwa rajinkan diri gwa menjenguk dapur gwa yg dah lama x berasap... Menu yg direquest oleh big bos

Buah gajus masak lemak + udang baring

Cendawan goreng blackpepper

Ikan goreng + sambal buah bacang..

Setelah dig0ogle lebih kurang resepi2, maka operasi 'whoopz in kitchen' pun bermula.. Ni la 1st time gwa masak buah gajus masak lemak.. Bila dah siap, gwa hulurkan kat big bos sepiring.. Licin.. Siap hirup lg kuah.. Menjadi la tu kot..

Jom tengok operasi 'wh0opz in kitchen'
























14 whooperz:

Mimie.Candy Cane said...

bile nak rasa lu masak skali ni eh....

Puteri Iqa Izyan said...

fuh. mcm best ^^_

aleen aiden said...

udang baring mcm mane?udang bediri macam mane?keh3

Fyqa said...

amacam rsa dia



;)

Whoopz said...

mimie : meh ar dtg rumah gwa.. :p

puteri : best la jugak.. :)

alien : try lu baring n berdiri.. Mcm tu la.. Mwahahahah..

Fyqa : bleh la.. Tp xleh lawan mak gwa masak la..

Fida Ghazi said...

merembes air liur aku di petang yang hening ini...

Whoopz said...

fida g : try la bikin.. Ada bran? Heheh

aleen aiden said...

bahaha,jawapan mcm haremm!Oit2,da brape kali wa pesan,name wa aaaaaa linnnn!alien 2 lu.gamba profile pon 3jari.hah!

HEROICzero said...

yang last tu apa ???

Whoopz said...

aaaa lieen : ye la.. Ye la..

Hero : buah gajus @ ketereh @ jambu golok.. :)

EZAN IDMA said...

ye ke lu mask ni -_- haha

Nulia said...

Ya Allah , laparnya .... kenapalah pagi2 gini saya jumpa makanan rindu ni ...huhuhu..nanges laju-laju ... T_T

Whoopz said...

ezan : yeap.. :)

nulia : sila nanges skrg.. Heheh..

larradanish said...

kalo kt kg ahkak..gajus buat kari..layan gakkk hhehe