BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Followers

Saturday, August 14, 2010

sahur

ni gwa nak share cara nak kejutkan org yg susah nak bgn sahur...

Cuba try guna cara kat bwh ni.. Maybe berkesan kot..



Pastikan lu tutup mangsa dgn selimut sehingga melepasi paras kepala.. Nak effect lg best, bleh bakar kemenyan seketul dua then bacakan surah yassin..





Kalau masih x nak bgn gak.. Bleh la cuba cara gwa ni.. Ni gwa amalkan masa gwa kecik² dulu.. Gwa tutup je idung ngan mulut abg gwa yg tgh tido tu.. Sure abg gwa bgn.. Pastu tonyoh kepala gwa then maki hamun gwa..

Selamat mencuba.. Selamat berbuka.. Selamat bgn sahur..

Gwa dgr kat tv td beza puasa kita ngan puasa org non muslim ialah sahur..
So bawak²lah bgn sahur geng..

*pesanan khidmat masyarakat dari whooperz-whoopz.blogspot.com

15 whooperz:

raina said...

zzzzzzz

wer9740 said...

beza org islam posa dgn org melayu posa...posa org islam solat tak boleh tinggal..klu tinggal umpama membawa tin tapi kosong klu ketuk bunyi kuat isinya tiada...pesanan dari org melayu islam tetapi masih belajar ....hehehehhehee

aLya said...

bez wei..balik umah leh wat kt abg i plak..
ssh sgat nk bgon sahur..hahaha

azzaliena suziantie said...

hahaha...tergelak aku...

larra said...

yang bab kemenyan tu..kalo akak terus insaf sekejap..hahhahha...pikir nak mati je!

raina said...

WER : pening! mana bezanya? hang terang x habis!

Mimie.Candy Cane said...

hehehehe....cadangan yang sangat bernas gua rasekan..


anyway..gua teruja dengan lu sebab kite gemarkan movie yang same..Godfather prt 1. hi-5!!

'AQILAH said...

ngaa mau ngamuk aku kalau kene kejut macam ni..:D

NAJ HEBAT said...

haha... mmg terbaik!

akan ku turuti steps mu Tok Guru.

Myth said...

cara paling aku sentap:

orang geletek tapak kaki aku untuk kejut aku. Sumpah sentap rasa nak sepak2.

xcukup nafas aku pastu

Whoopz said...

Raina : tidoq? Ngantok ke?

Wer : thanxs bro.. Sama la kite.. Stil belajar lg

Alya : kalau berani try ar.. Hahah

Ajelina : try la buat kat razman.. Hahah

Larra : hahah.. Effect kena kasi real kak.. Baru mangsa dpt feel..

Whoopz said...

Minnie : try la.. Akibatnya tanggung sendiri.. Siyes ko tgk godfather? Bleh ar geng.. D0n corleone rawks..

Aqilah : x baek ngamuk2 bulan pose.. Haha..

Naj : jangan.. Jangan x ikot.. :p

Myth : 0o.. Gwa syak lu ada skt sempot2.. Juz kiddin br0.. :)

hiro said...

nnt post sal bumper raya ujang..lama gua tak bc.haha

Noor said...

selamat sahur esok

[z@ck] said...

hahaha..jenuh kena ligan satu rumah kalau aku buat macam tu kat rumet aku.mujur dorang senang bangun sahur