BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Followers

Tuesday, August 17, 2010

Babiri..

Penah tgk catdog? Cite kartun yg sekerat anjing n sekerat kucing tu.. Rasa²nya menatang tu betol² ada x?
Mana ada.. Xkan la ada kot.. Ape kez nak sekerat² mcm gitu.. X rawks ar.. Gwa yakin gambar kat bwh ni tipu semata..





Hahah.. Ada ke mcm gitu.. Anjing dah tua tp kucing tu baby lg..

Simau taw x? Hahahaha.. Ni menatang new breed.. Species baru.. Exceli dah lama.. Tp species je la yg baru.. Xde la dipanggil simau.. Nama baru menatang ni LIGER.. Lion kacuk ngan tiger.. Simau tu singa ngan harimau.. Hahah..
Gwa penah p0st pasal menatang ni dulu.. Memang wujud.. X mcm species catdog tu.. Dongeng semata..




Besor gile.. Tp xleh hidup kat hutan.. Coz x pandai berdikari.. X reti cari mkn sendiri.. X rawks la jugak..

Ni nak kasi taw lg sejenis menatang species baru.. Suka ati diaorg je kacuk dua jenis menatang ni.. Betol buat gwa loya nengok.. Bikin gwa was² je dgn bulu² pada pakaian skrg.. Asal dr hungary n austria.. Menatang memang diternak disana..
Mintak² x sampai la ke sini hasil² dr menatang ni..
So.. Ladies n gentleman.. Gwa persembahkan kat lu org.. Mangalista pig..








Ni babi weh.. Babi la babi.. Taw x babi? Jgn nak nyorok disebalik bulu mcm biri² tu.. Gwa taw lu babi.. Or should i say..

BABIRI?

12 whooperz:

Mimie.Candy Cane said...

aku suke tgk kartun catdog...woohoo...!!

seram tgk muke babiri tu..siyes..hehehe

Whoopz said...

Mimie : sama la.. Kartun wat release tensi0n.. Hahah

Noor said...

wa rs geli bila lu taip exceli..mcm x rawk.auww

tp itu kerbau pendek laaagi byk geli ok?

wer9740 said...

waaaa bulu babibiri gunting buat bajuk sejuk haram kita tak tahu...lena tidur musim hujan,lebih naya pakai masa solat....macam mana nak kesan kalau bulu,kalau kulit ada tanda titik tiga..dah tahu kena hati-hati.....dunia akhir zaman...

Whoopz said...

Noor : nex time gwa type 'exgeli' bleh? :p

Wer : kena hati2 bro.. Biri2 dah dibabikan.. Hahah..

raina said...

babi tu comey ja..bleh buat pet! peluk-peluk, gebu-gebu!

jom kacuk manusia plak! jom!!

~BUTfulsay~ said...

errr.. aaaaa.. hah, gwa xde pape nk komen sbnrnyer.. cume setuju dgn berhati2 pilih pakaian tu.. huhuhu... =P

LiErOSe~QiEmi said...

dasatt!!! babiri..kreatip telebih omputih nih!

Redbloodsnow said...

hehe...klo bbtol ler benda gitu terjadi...cian weh tgk :D

larra said...

BABI tui babiri ni..buat nymapah je nengok dia pakai sweater bebiri tu hehhe

aLya said...

waaa..seyes x rawks bile babi bebulu..hahaha

[z@ck] said...

geli aku tgok pic kacuk ni..
huhuh