BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Followers

Tuesday, August 10, 2010

Esok puasa..



dah nak start puasa.. Pada semua kawan²... gwa ucapkan selamat berpuasa.. Gambar kat atas tu gwa snap kat tv td.. Malam ni kat surau dah start terawih.. Mcm mana pose gwa taun ni? Hopefully better than b4..
Ni tahun ke 3 gwa berpuasa bersama ngan mak gwa.. Sama gak mcm last 2 yrs.. Gwa xde la nak request pape masakan kat mak gwa.. Mak gwa je yg request kat gwa... Time bukak pose rasa sunyi je.. Gwa n mak gwa je mengadap makanan.. Weekend baru la abg² n akak gwa blk berbuka sama²..
Esok kalau gwa rajin gwa ingat nak buat kerabu daun kaduk.. Memang best 0o.. X yah lauk laen dah.. Nasik panas2 makan ngan kerabu.. Pergh.. Memang superb.. Waktu masak tahun ni gwa kena adjust sket.. Kena masak awal.. X mcm tahun lepas².. Selalu je time orang da azan masakan gwa still atas dapur.. X rawks ar.. Tahun ni pukul 6 gwa da nak settle semenya.. Br ar ada masa gwa nak ushar bazar ramadhan lama2.. Khemah bazar ramadhan dah siap gwa tgk td.. Esok penuh ar org meniaga makanan.. Makcik yg jual sot0ng sumbat last yr ada lg ke? Mintak² ada ar lg.. S0t0ng sumbat dia memang mavelesh.. Hahah.. Walaupun harga 2.50 sekor gwa rasa agak mahal tp xpe la.. Sedap..


SELAMAT BERPUASA KEPADA SEMUA..

13 whooperz:

larra said...

samat berpuasa dari akak untuk whoopz dan mak whoopz..akak doakan anak soleh ini dirahmati allah selalu..amen..nanti tayang tayang la juadah berbuka..leh usha2..pepun u rawks!

Fida Ghazi said...

kerabu daun kaduk sila poslaju ke sini yeh!

Whoopz said...

Larra : selamat berpuasa kak.. :)

Fida : gwa ingat xde yg kenal daun kaduk.. Hahah.. Nak rasa meh datang k0ntan.. :p

LiErOSe~QiEmi said...

wahh rajen tuuu tlg mak masak.. bagus2, anak mithali.. slmt berpose juge

Whoopz said...

Lierose : Hahah.. Mak gwa yg tol0ng gwa masak k0t.. :p

Noor said...

selamat berpuasa en whoopz

Whoopz said...

Cikgu : selamat berpuasa cikgu..

Whoopz said...

Cikgu : selamat berpuasa cikgu..

tujuhhariseminggu said...

wah... sila poslaju kerabu daun kadok.... :p

Whoopz said...

7hari : mms je la.. Bleh? Hahah..

aLya said...

camat pose penoh gak!!hikhikhik

~BUTfulsay~ said...

happy fasting juge en.whoopz... kem slm kt mak kite.. eh, silappp... kem slm kt mak aje.. heheh.. :P

deelira@deeliraz said...

selamat berpuasa :)