BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Followers

Tuesday, February 01, 2011

NQZ..

tiap kali tgk rusuhan kat mesir tu hati gwa jadi x menentu.. Are you okay doc? Balik la... Gwa risau..






Gwa doakan lu selamat kat sana... Byk yg gwa nak tulis.. Tp.. Arh.. Biarkan.. X penting.. Yang penting gwa nak lu okay kat sana... *sigh..

11 whooperz:

eiffel said...

moga2 ye whopz~

teddyuna said...

una pun harap sgt.. semua warga malaysia di sana selamat

Catherine- said...

ya....saya juga berharap mereka baik2 saja

aLya said...

hope everything will be fine :)

wer9740 said...

fitrah menentang pemimpin yg kejam dan zalim,perlukan pengorbanan...klu ada yg tak ok tu anggaplah takdir dari allah kerana allah ta'ala bukan zalim...pemurah lagi penyayang..

zurinhizuddin said...

NQZ tuh doc peribadi ko ker wops?..ehhh kirim ahhh kurma barang 2 dozen, wat stok utk bln ramadhan nanti..hikk

HEROICzero said...

doa yang baik2 saja, kawan. ameen.

Fida Ghazi said...

sapepun NQZ..

semoga beliau selamat..

edlidza said...

pray for their safety....

marina anakcikbob said...

beb,aku mmg ketinggalan bab ni..pg ni br aku realize!

Ungu said...

mari kita doakan yang terbaik utk semua student malaysia kat sana.