BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Followers

Wednesday, February 23, 2011




Get your Free E-mail at http://whoopz.zzn.com
Get your own email service at ZZN.COM.




gumbira sungguh gwa malam ni.. Skrg gwa dah bleh posting guna email baru.. Bleh la upload gambar kat blog via sony buruk gwa ni.. Esok jgn terkejut kalau gwa ada 18 entry sehari.. Hahah

ada pape or kenal2@romen2 bleh la email gwa at

whoopz@whoopz.zzn.com

12 whooperz:

aLya said...

bleh ke email???hehehe
email nak mintak duet boleh tak?hahaha

Whoopz said...

cik alya : email nak kasi duit bleh.. Mintak xleh..

zurinhizuddin said...

haaaaaaa...romen2?..camne kekdahnya?..nih mesti telebey mkn batang keladi nih..

~BUTfulsay~ said...

hahahaaa.. oke r tu.. atleast 'sony buruk' lu 2 leh gak r berfungsi.. 'sony gwa yg konon2 bru' tu lngsg slalu bt hal.. haishh..

marina anakcikbob said...

sony aku 1 rosak..
boleh tlg betulkan?

Whoopz said...

zurin : btg keladi my faveret.. Masak asam rebus + ikan masin sket.. Pergh.. Kuat r0men ada kena mengena ngan btg keladi eyh?

Butfulsay ; trade in je henp0n lu ngan henp0n buruk aka sec0ndhand kat kedai..

Anakcikbob : bleh.. Setahun baru siap.. Lepas repair gwa gerenti lu akn syg hp tu lebih.. Heheh..

Fida Ghazi said...

juin kat blog orang pon nak mencarut!

balik aku kataaaaaaaa!!

Whoopz said...

pidah : juin carut ke weh? X perasan lak gwa.. Dia memang sejak azali lg mcm tu

aleen aiden said...

ha3,nak 18 terus...haloba punya olang!hu3 :P

Whoopz said...

aleen : gwa memang.. Gile traffic.. Kena la wat entry byk2 sehari.. Hahah..

Catherine- said...

waaaaaaaaaawww :p

dahsyat!

Whoopz said...

catherine : dasat kan? Heheh :p