BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Followers

Sunday, December 12, 2010

Semalam yang rocks!

Pukul 6 ++ gwa dah sampai tc (teluk cempedak) rasa mcm pelik la pulak bila ada kat tc time² mcm ni.. Biasanya gwa kat sini time malam je..

Tp coz dah janji ngan member gwa nak tgk dia perform kat ctu, gwa pegi la jugak.. Lama gile gwa tak tgk dia maen.. Line up band dia semuanya gwa x kenal.. Seme org laen dah.. X mcm dulu.. Masa kitaorg sama² jammin' kat studio abg man kat terminal.. Skill member gwa makin hebat.. Padat.. Dan mampat.. Masa dia buat s0undcheck guitar tu pun bulu roma gwa dah meremang.. Memang talented la mamat s0rang ni..

Gambar member gwa yg gwa snap secara curi²an..




Still rawks mcm dulu gak... Walaupun masa mula² gwa kenal mamat ni gwa panggil mamat ni slambrella.. Minat betol main lagu slam ngan umbrella.. Hahah.. X rawks langsung.. Tp dgn pengaruh gwa, (rasanyalah.. ) Gwa cucuk ngan nirvana.. Metallica.. Subculture.. N mcm² lg la ikot sesedap rasa gwa..

Rindu ar masa jammin ngan mamat ni.. Maen nirvana 1 album penuh.. Ckp je nak lg apa seme jamming.. Faveret masa tu lg 'love buzz' ar.. Taruk gitar dpn s0und nak dpt efek yg sgt menyakitkan telinga.. Hahah
Those were the days when we enjoyed life to the fullest..

Dah².. Xnak arh flashback lama².. Semalam yg join battle of the bands xde la ramai sgt.. 5 bands je.. Elok jugak.. Lately gwa sgt la x ske duk kat tempat² yg crowded ni.. 1 band 2 lagu.. Masa 15 minit..
Band member gwa punya turn n0 2.. X menghampakan.. 1st s0ng diaorg bwk lagu 'i wanna break free' from the legendary band Queens.. Dgn sedikit pengaruh Dewa19.. Mereka berjaya meng 'rawk' kan lagu tu.. Crowds pun enjoy masa diaorg bwk lagu tu.. 2nd s0ng lagu apentah.. Wings.. Tajuk gwa lupa.. Brader² juri pun hangguk² kepala.. Ok la tu.. Tp vocalist selalu la sgt salah lirik.. Hahah.. En vocalist..


jangan lupa lirik wei..!!!

Ni band member gwa





Gwa duk dpn skali.. Belakang juri.. Semangat nak sokong member.. Hahah.. Bands yg performed malam tu ok ar.. Variety kind of rawks..
Sementara nak tunggu diumumkan pemenang.. Brader² juri punya turn plak wat sh0w.. N0t bad.. N0t bad at all.. Dgn penyanyi wanita yg gwa sangka juz nak tunjuk lurah dendam tu sgt la mengkagumkan.. Suara power arh.. body pun power gak.. :p




Memang mcm artis la vocalist 'juri band' ni.. Yg paling menarik perhatian gwa masa dia teran suara dia.. Sexy arh.. Hahah.. Tambah plak dgn lidah dia yg bertindik.. Pergh.. My imaginati0n g0ne wild.. Hahaha

Habis je juri band wat show keputusan pun diumumkan..

Ni band yg menang.. They deserved it..




Lagu compose sendiri.. Music arrangement pun best.. Vocal power.. Sebijik mcm Red Hot Chilli Pepper!

Band member gwa dpt no 2.. Ok la tu.. Not bad..

11 whooperz:

Mimie.Candy Cane said...

congrats kt band member lu..ade dengar jugak ada batle of the band..tp x sempat pegi.keje..huhuhu

aLya said...

nape x zoom in gmbar vocalist juri band..hahahaha
bleh gak share imagination sket..ngeeee

bidadarihijau said...

congratzz utk ur frenzz tu..dh lame sgt tak g tc...

teddyuna said...

wah,.. npe una x thu? humm.. mungkin tgh final..;(

Umie Nadhirah said...

Ni mmg sokong betul2..Depan giler tmptnya...Perempuan tu ade pierching??..Niceee~ ^__^

Fida Ghazi said...

eh.. buat teringat zaman muda2..ikot bopren.. aaaa.. x bopren la..

King Of Single said...

congrats..
hahah tegelak lak bile pgaruh bro ngn labu nirvana, metallica and subculture kpd mmber bro tu

scorpion xlayan ke bro?layan gak tu..

btw, JANGAN LUPE LIRIK WEHH..

Redbloodsnow said...

alaaa...asal ko kasi pics kecik sgt weh. x puas akak tgk...haha :P

zurinhizuddin said...

nmpk kat blkng pentas tuh cam pydah pun yer..tgh pegang dulang adiah...

huihh..kat tc tuh ramai org wat pojek celah batu ahh..sebek xkene ketit ngan ketam jer..

Whoopz said...

Mimie : rugi lu x pegi.. Memang rawks abes la malam tu

Alya : lu nak imagine ape cik alya? Haha.. Gwa je bleh imagine..

Bidadari : bg pihak member gwa.. Mekasih.. Heheh

Una : cik una minat rock ke?

Whoopz said...

Umie : memang ada piercing.. Kat lidah.. Untuk apa gwa pun x taw ar.. Heheh

Fida : zaman muda2 ko tindik kat lidah gak ke?

King of single : kala jengking? Layan je.. Rock uu..

Zie : kecik eyh? Kamera 1 megapixel.. Nex time gwa guna 5 mp plak

Zurin : heheh.. Mana tau ni? Penah wat projek kat ctu ke? Hahah