BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Followers

Thursday, December 09, 2010

449 malas

449






Dah sebanyak n0 yg kat atas tu gwa post kat blog ni..

Skrg semangat nak type² hampir mencecah zero.. Malas la sgt nak menaip.. Malas nak wat pape.. Kebelakangan ni hati jantung gwa selalu berdegup pantas.. Ngape ntah.. Ke dah byk sgt nikotine yg tersumbat kat dalam tu.. Ke gwa ada penyakit jantung? Ke xde pape? Gwa je ter... excited lebih² .. Hish... Yuurok pun dah mcm bangang skrg.. Gwa dah x bleh sent gambar ke blog gwa mcm dulu dah.. Memacam alasan keluar.. Masalahnya bloggin guna opera mini memang directly xleh nak upload gambar throu dashboard.. Kalau ada posting yg memerlukan gambar yg gwa snap via enp0n gwa, gwa kena sent dulu gambar tu guna email yuurok ke blog buruk gwa ni.. Tp skrg dah xbleh..









Gambar yg gwa link dr go0gle bleh ar.. Line maxis skrg pun sgt ar ntahapehape ntah... 3g kejap ada kejap xde..

Urgh.. Malas ar nak taip dah..

Sekian..

Nak jd polis ar.. Bleh gwa tahan kereta artis²

















Abg polis dalam gambar tu bukan gwa.. Hahah..

Sekian sekali lagi..

21 whooperz:

Fida Ghazi said...

whoopzzzz!!! ha..takde papelah.. aku pon tengah malas ni.

eiffel said...

kahkahkahkah!!!lu agak2...time tuh polis sesaja tahan nk amik picca je ker?atau....

Whoopz said...

Fida : ko jgn ar malas2.. Kang haji marah.. Haji mana? Ntah le.. Aku pun x taw.. Tp rasanya bos ko dah haji kan?

Eiffel : ko tgk je la muka abg polis.. Gumbira kan? Hahah

LiErOSe~QiEmi said...

kahkahkah.. igtkan ko tdi whoopz!

Whoopz said...

Lier0seQimie : Bukan la puan bunga.. Gwa polis sentri je..

Umie Nadhirah said...

ape punye polis ahhh..

pakai opera mini? owh..

Whoopz said...

Umie : gwa cemburu ngan polis tu.. Heheh.. Ye cik umie.. Guna henpon buruk je berbloggin..

Yui_Wani said...

Jom kta malas sesame...huahuahuauuu!!! xD

Whoopz said...

Yui wani : jom.. Hahah.. :p

Catherine- said...

moga cita2 termakbul!

jadik polis jgn mintak rasuah!

mintak pic boleh jer...kehkehkeh

Cik Bucken said...

jadi je lah polis..polis tu kan kacak (tetibe)

Whoopz said...

Catherine : ramai la artis pempuan yg bakal gwa tahan.. Hahah

Cik bucken : yep.. Abg polis memang kacak2

wer9740 said...

hari ini kaji selidik dari TNS gajala rasuah malaysia polis no satu tertinggi rasuah...huhuu..jgnlah jadi polis...jgn jadikan diri kita dalam persepsi negetif...serius skit..hehehehehe...

Whoopz said...

Wer : gwa rasuah bergambar je.. X mintak duit.. Hahah

teddyuna said...

sabar whoopz.. betul ke pnh nmpk una jogging? hehe kntoi suda..gemuk an? =-=''

Whoopz said...

Una : ntah le.. Ye la kot.. Nampak mcm cik una.. Xde gemok.. Ok je

NAJ HEBAT said...

kalau kau jadik polis. mse buat roadblock. tetibe yg terkena kereta aku..


aku bg tau awal2.. sila ambik duit nih..


ok.

kite settle senyap2.


wawawa~

Whoopz said...

Naj : hahah.. Rasuah gwa mahal.. Mampu ke? Better lu byr saman je.. Hahah

King Of Single said...

byak tuu

Redbloodsnow said...

klo post ko di compare dgn post yg terdpt di dlm blog aku. kalah ko weh. aku nyer ribu²...waakakakaka :P

Redbloodsnow said...

hahaha,..tuh la kan. leh suke hati tahan artis. pilih yg lawa² je taw...miahahaha.

harap² lah tunang aku di jauhi dr tebiat gnie²...puhh puhhh